Aşk İlişkileri İş ortamlarındaki kanka ya da flört ilişkileri için ne dersiniz? Esterinflu Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çalıştığınız yerde flört ya da kanka olduğunuz kimse var mı? İnsanlar gizli gizli mi yaşıyor bunu. Sizin başınıza geldi mi? Yaşayan var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel İş ortamlarındaki kanka ya da flört ilişkileri için ne dersiniz? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Iyi anlastigim biri vardi biraz mesajlastik sonra bunun sözlenecegini ögrendim kizdim kizinca keske soylemeseydim dedi hala sohbetimiz var ama :) 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence neden böyle yaptı? Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Olmaması faydalı olur. Yoksa ilerki safahatta kendine zararlı olur. 0 0 Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Var ama işyerinde sadece dışarıya çıkmıyoruz gerenk yok 0 0 Yorumla
Friqqer Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır iş ortamında kadın erkek ilişkisine aşırı dikkat edilyo hele bizimki gibi kurumsal sirketse 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani olabilir neden olmasın ki iki insan birbirini görüp tanınmış beğenmişse iş yeri ya da başka bir yer ne fark eder ki. 0 0 Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl is yerinde is yaparim gerisiyle ilgilenmem zaten annemin sirketin calisiyorum direk kovar beni... 0 0 Yorumla
kenyam Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl gizli gizli yaşadık yasaktı..depoda yalamayı çok severdi prensipli bi kızdı iş yerinde ilişkiye girmedik :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arkadaşım var, asla flörtleşmem iş arkadaşlarımla 1 1 Yorumla Ararat344 +1 yıl Neden? Yorumla
sadbuttrue88 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Hayır sevmem 0 1 Yorumla sadbuttrue88 +1 yıl Defne? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Iyi anlastigim biri vardi biraz mesajlastik sonra bunun sözlenecegini ögrendim kizdim kizinca keske soylemeseydim dedi hala sohbetimiz var ama :)
Sence neden böyle yaptı?
Olmaması faydalı olur. Yoksa ilerki safahatta kendine zararlı olur.
Var ama işyerinde sadece dışarıya çıkmıyoruz gerenk yok
Hayır iş ortamında kadın erkek ilişkisine aşırı dikkat edilyo hele bizimki gibi kurumsal sirketse
Yani olabilir neden olmasın ki iki insan birbirini görüp tanınmış beğenmişse iş yeri ya da başka bir yer ne fark eder ki.
is yerinde is yaparim gerisiyle ilgilenmem zaten annemin sirketin calisiyorum direk kovar beni...
Çalıştığım yerden sevgili yapmam. Abazalık olur bence
gizli gizli yaşadık yasaktı..
depoda yalamayı çok severdi prensipli bi kızdı iş yerinde ilişkiye girmedik :)
Arkadaşım var, asla flörtleşmem iş arkadaşlarımla
Neden?
Arkadaş olunur ama flört edilmemeli kesinlikle
istemesen de oluyor
Oldu
Hayır sevmem
Defne?
Varr
Fb devam ediyo Şu an