Sevgili arkadaşlar, muhabbet tellalları, cumartesi çocukları ve yurdumun dul kalmış, kaymaklanmış güzel hatunları.. .. Sahibi olduğu kadına karışmayıp tamamen özgür bırakan, başıboş halde koyan erkekler, nasıl adamlar? .. Şahsi görüşüm şu ki; adam dediğin karısına, kızına sahip çıkar. Kadın başıboş bırakılmaz. Ne demiş atalar! At, avrat, silah. ..Ay çiçeğe zam geldi, beni kocam terk etti.#DelikanlıAdam #HakikiErkek #BaşıboşDünya
Sahibi olduğu kadına karışmayıp tamamen özgür bırakan, başıboş halde koyan erkekler, nasıl adamlar?
At arvat silah ne yaaa gerzekmisin lannnn sahib çıkmayı siz yanlış anlamışsınız kadın ister ki onun hayatında onu kötülükten koruyup kollayacak iyi gunde kötü günde arkasinda dağ gibi duracak bir sevgili ve ya eşi olsun... malmıyız? Köpekmiyiz? Sahibimiz olsun bizim asıl mallll senin gibi böyle düşünen erkeklerdir...
Kimse kimsenin sahibi değil. Kadınlar özgür ve siz erkekler onların sahibi değilsiniz. Anlayın artık şunu kadınların bir sahibi yok. Saçma salak düşüncelerle kendinizi "adam" sanmayın
Kim ağlıyor lan. Lütfen benimle bazı aptal kadınları kıyaslama ya. Ayrıca birinin bana ya da herhangi bir kadına sahip çıkmasına gerek yok. Bu ne kadar aptalca bir düşünce.
Ayaklarım yere sağlam basıyor merak etme kolay kolay düşmem. 😌 Bugüne kadar her zorunluğu atlatmış bir yerlere gelebilmeyi başarmışım. Bu satten sonra da kolay kolay düşmem, oldu da düştüm kalkması bilirim evelAllah
Ah armut ben mi anlatamiyorum sen mi kimse kimseyi sahiplenmiyor biz ev araba veya bir hayvan değiliz sevgi aşk evlilik bunlar bir insana sahip olmak onu kısıtlamak değildir sevdiğin insanla beraber olmaktır işte bu zihniyet yüzünden insanlar evlilikten de soğuyor
Ben istemem isteyeni sahiplenin hatta tasma takın gezdirin ben bir bireyim ve kendime aidim bubhayat benim ve istediğim gibi yaşarım beynim var Allah'a şükür dusunebiliyorum ve neyin yanlış neyin doğru olduğunu biliyorum kimse beni yonlendiremez