öncelikle beni yargılamadan dinlemeyin lütfen.. iki kişiyle konuşuyorum aynı anda ama kesinlikle sevgili değilim yani hani sadece aramızda hoş bir muhabbet var ikiside tanımak hangisinin karakteri uygunsa onunla devam etmek istiyorum ama diğer yandan kendimi kötü hissediyorum sanki aynı anda iki kişiyi idare ediyorum falan kötü oluyorum yaptığım şey yanlış mı.. konuştuğum kişilerden birinin diğerinden haberi var zaten
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1 ila 8 milyar arasında flörtün olabilir. Lütfen kullandığınız kelimelerin anlamını bilin.
Flört "oynaşılan kişi" demek :) sevgili değil yani one night gibi düşün
bak ben eskiden hayatıma çok yanlış bir kişiyi aldım ve çok üzüldüm artık istiyorum ki hayatıma alacağım kişiyi çok çok iyi tanıyım şimdi ikisinide tanıma aşamasındayım
normal yani arkadaşım flört edebilirsin sonuçta dıygusal da değilsin sevgilin değil daha
aslında çok duygusalım ve çabuk bağlanırım ama iki kişiyle konuşunca onları bağlanmadan tanıma fırsatım oluyo
ama işte ölçülü olabilicrn mi
şöyle ki biriyle aram bozulunca diğerine gidiyo gönlüm
buda mantıklı bi davranış depil ama sen bilirsin
ne yapmam lazım
hangisiyle önce tenıştın sanaldan mınreelden mi sen bana bi ulaşsana
ikisiylede sanaldan işte biriyle tanıştım aramız iyiydi çok yolundaydı herşey onu sevmeye bile başladım sonra bu kişi bana 1 hafta boyunca soğuk davrandı baya soğuk hemde sebebini anlayamadım o süreçte ikinci kişiyle tanıştım ve onun ilgisi hoşuma gitti eski flört tekrar samimi olmaya başladı ve onada ısındım tekrar şu an böyleyim işte
hiç reelde görüştüğün oldu mu
Tam bir kisiliksizsin sen
arkadaş gibi konuşuyorum onlara ölüyorum bitiyorum demiyorum ki
Ee dedigini yaptim ben ilk cumlene baksana bir daha oku 😂😂
dinleyin olacakmış o
He simdi oldu biraz komik geldi ondan soyledim 😂 soruna gelecek olursak
Cok oyalama cocuklari iki kisiye umut verme karar ver ve kime karar verdiysen (sevgili olmak icin) onunla devam et bence cok oyalamazsan sıkıntı olmaz
Flort ne demek bu arada hoslandigin kisiyi tanimak amacli konusmak degil mi
bak bana bu yaptıran ilk flört biraz dengesiz biri bir iyi samimi oluyo bir soğuk ilk başta sadece kendisi vardı sonra kaç gün soğuk davranınca soğudum ondan ikinci çocukla tanıştım ve o da çok iyi biri gibi sonra ilk çocuk tekrar samimi olmaya başladı ve kafamı karıştırdı şimdi ikisiylede yazışıyorum
Hangisi daha hosuna gittiyse onunla devam et bence 2. siyle devam et 1. si dengesizmis bosver onu
Peki onunla sadece dost olmak için ne yapabilirim çünkü çok konuda birbirimize yardım ettik ve dost olmak isterim onunla nasıl karşı tarafa seninle sadece dost olmak istiyorum izlenimi verilir
Ilk cocukla mi dost olmak istiyorsun
yok ilkle
Bende onu diyorum zaten mk neyse o zaman knk falan de cok onemseme knk olarak gordugunu hissettir konu acilirsa ben seni arkadas goruyorum de
iki çocukla diye okumuşum 😂😂peki öyle olucam teşekkür ederim
Olur oyle 😂 rica ederim iyi gunler 😊
sizede
Onlar aynı anda kaç kişiyle konuşuyor acaba
yanlış değil mi yani? onlara kazık atıyormuş gibi hissediyorum kötü oluyorum
Sıkıntı yok. Yanlış geliyor olabilir his olarak ama maalesef doğrusu bu
mesela 50 tane sevgili değiştirmek bile
kötü giden ilişkiye devam etmeye çalışmaktan zorlamaktan daha doğrudur ama his olarak öyle olmuyor işte karakterle alakalı
birini aldatıyor gibi hissediyorum maalesef
Sevgili olduğunu düşün. Herkesin kendi hayatı var. Birbirinizi seviyor olabilirsiniz ya da öyle hissediyor ama erkek arkadaşın yolda gördüğü her kızı süzmeye
elinde olursa bakışmaya devam edecek.
vsvs.
bu kötü bir durum ama ben birine karar versem diğerleriyle iletişimi keserim yani
Yazi tura at 🤣🤣🤣🤣🤣
1. nin kesinligi yoksa 2. Normal
bak ilk flörtle tanıştıktan sonra çok iyiydik hatta onu sevmeye başladım sonra 1 hafta boyunca soğuk davrandı bana bende soğudum o sırada 2. kişi ile tanıştım ve onun ilgisi hoşuma gitti sonra eski flört tekrar samimi olmaya başladı ve ısındım ona kafam iyice karıştı
Aynen normal. Sonuca bakicaksin artık
birilerinin günahını girmiyorum dimi
Yok yok günahıyla sevabıyla yapacak bir şey yok.
Yani onlara haksızlık mı bu sonrası için
Adam olsunlar net olsunlar
ya işte ilk çocuktan çok etkilenmiştim ama kaçan kovalanır yapmaya başladı bende soğudum bu taktik bende işlemiyor yani kendisi böyle olmasına sebep oldu
Taktikse bu da taktik. Yol alsın
aynen be artık kalbimin kırılmasına izin vermicem ya geçmişte çok üzüldüm öyle yeter 1 yıllık flörtüm gidip başkasıyla oldu çok büyük hayal kırıklığı olmuştu
Çok pasif davranma işte uyanık ol böyle aferin
o kadar kazıktan sonra uyandım diyebilirim.. çok çok teşekkür ederim size
Böyle ol canımı ye. Rica ederizz
😁🌹
3. de yolda diyosun shzf😅
yok artık ya ne münasebet
öyle bir niyetim yoktu sadece güzel taktik verdiğin için teşekkür etmek istedim
🌹💋
3 mü olmak istiyorsun delikanlı 😂😂
Boşuna hakkında ansiklopediler yazılmamış, Allahın hakkı 3 tür
Allah'ın hakkı 4 yalnız😂😂
Kumam da mı oluştu şu an 🤦♂️
ha razısın yani😂
E yani genişlikte mekan tanımam 😂
ulan çok güldüm be😂😂
Allah'ta seni güldürsün
Sfsfsd 😂 😂 amin
gerçekten çok teşekkür ederim
Eğlenceli oldu mersiii😂
😂❤️
💕🙈.
Sen kötü birisin
bugüne kadar yediğim boynuzları bilsen belki anlardın beni
karşı tarafı çözmek istiyorum
Banane boynuzları Dan o senin tercih ettiğin kişilere hesap sor iyi bir insan olmasan hak etmezsin boynuzları sevilmeyi hak bile etmiyorsun ömrün boyunca mutlu bir olamayacaksın
sen kuyruk acısı çekiyorsun nerde görsem tanırım🙄
Vardır çektiğimiz acılar ancak bu senin kötü olduğunu değiştirmez
Peki
Olur öyle
yanlış değil mi yani
Hayır