1 hafta önce 3 yıllık ilişkim bitti ama?

Merhaba hepinize iyi geceler diliyorum. 1 hafta oluyor 3 yıllık ilişkim bitti. Daha doğrusu malesef ki aylar önce zaten bitmişti konuşmayı keseli 1 hafta oluyor. Nasıl bir alıştıysam o kişiye nasıl bir hayatımda yer ettiyse icimde kocaman bir boşluk var. Cevreye gulucukler saçmaya çalışıyorum kimse anlamasın diye ama benim içim yanıyor. Hic bi yerden bakmıyorum kendisine acımı bastırmaya çalışıyorum aklıma gelmemesi icin ugrasıyorum. Bana vermis oldugu hediyeleri ilk önce yatagımın altına kaldirdım goz onunde durmasin diye ama sanki yatagimin altinda hediyeler degil de ceset yatıyormuş gibi acı verdi bana, bende hepsini çöpe attım. Konusmalarımızı fotograflarimizi her seyi sildim. Telefonumdan numarasını sildim. Ama kalbimden silemedim. Kendime itiraf etmedim bu acıyı kabullenirsem beni icine ceker cunku kimseye belli etmesem de icim yanıyor benim. İçimi nasıl sogutabilirim bana tavsiye verin lütfen. Aynı durumda olduğum kisiler varsa birlikte atlatalım destek olalım. Bana yardım edin?
1 hafta önce 3 yıllık ilişkim bitti ama?