Açık kadın mı yoksa kapalı kadın mı daha dikkat çekici?

Biliyoruz ki günümüzde baktığımız, başımızı Çevirdiğimiz her yerde gerek sosyal medya gerek kamyonun üzerindeki reklam olsun açık saçık çıplak hatta maalesef çırılçıplak kadınlar görüyoruz. Kendini vücudunu fiziğini paylaşan gösteren bir kadın mı daha dikkat çekici merak uyandırıcı yoksa her yeri kapalı tesettürlü ( başına Uyduruktan bir örtü örtenleri kastetmiyorum, ciddi manada tesettürlü bir yeri belli olmayan gözükmeyenleri kast ediyorum ) mi daha çekici merak uyandırıcı?
Herkes karımı görsün kıskansın beğensin diyenlerdenmisiniz yoksa sadece benim için süslensin, beni etkilesin sadece ben göreyim beğeneyim diyenlerdenmisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu sormamdaki amacim, erkeklerin bakis acilarini ögrenmek.. ve durumum ciddiyetinden biraz bahs etmekti.. InsaAllah dogru anlasilir.. kendimle ilgili oldugunu düsünenler var malesef.
Güncellemeler
+1 yıl
Kapali bir kadin dikkat cekmemeli.. ama
Malesef bir cok kadin dikkat cekiyor hatta örtüyü süs niyetine takip daha cok dikkat cekmek isteyenler var.. biliyorum bunu sahit oldum.. bunlar gercekler. Ve Hepimiz biliyoruz bunlari.