Aşk İlişkileri Yay Burcu erkeği ile nasıl sohbet edilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi konulardan hoşlanır burcum akrep Güncellemeler+1 yıl Resim attım oradaki dinazoru gördün mü diye sordum her halde devamı gelir Yay Burcu erkeği ile nasıl sohbet edilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lKARABEY Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Doğa felsefe spor seks onu asla kızdırma eyvalah etmez 😀 1 0 Yorumla
stabeck Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl çok forlamadır sneinde onunda libidosu yüksek cinsel konuşar çok konuşulur 0 0 Yorumla
Jigo0001 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Sirun sohbet edin. Bende yayim yani konusmak isteyenle herkes gibi konuşulur. Diye dusunuyorum 0 0 Yorumla
TylerDurdenn0 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Kendin olmadıktan sonra o konuşmanın bir önemi kalmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende akrep Burcuyum yay burcu cok kararsız oluyor yönlendirmen lazım sürekli benim tanıştığım kişi öyleydi 0 0 Yorumla
mehmethan01 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yay burclari ozgur ruhludur ama akrep. Kadinlari cok fena disilerdir 0 0 Yorumla
öyledertliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Akrepler daha çok tripli oluyor ve cinsel istekleri kuvvetli 0 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsellikten çok hoşlanır ve hiç doymaz. 0 0 Yorumla
akgezenler Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben yay erkeği 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yardım edermisin Yorumla akgezenler +1 yıl Nasıl yardım istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ben onu biraz üzdüm nasıl tekrar barışa biliriz Yorumla akgezenler +1 yıl Dmden gelsene Yorumla Soran +1 yıl Burdan yardım etsen olmaz mı:) Yorumla akgezenler +1 yıl Burayı sevmem ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki yinede teşekkür ederim Yorumla akgezenler +1 yıl Nasıl üzdün sen ne dedin ki Yorumla Soran +1 yıl O benden hoşlanıyordu bende ilk evet dedim sonra bir kaç gün sonra bitirdim kafam çok karışıktı bildiğin çocuğun duygularıyla oynadım Yorumla akgezenler +1 yıl Mesaj at ona Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Doğa felsefe spor seks onu asla kızdırma eyvalah etmez 😀
çok forlamadır sneinde onunda libidosu yüksek cinsel konuşar çok konuşulur
Sirun sohbet edin. Bende yayim yani konusmak isteyenle herkes gibi konuşulur. Diye dusunuyorum
Kendin olmadıktan sonra o konuşmanın bir önemi kalmıyor
Bende akrep Burcuyum yay burcu cok kararsız oluyor yönlendirmen lazım sürekli benim tanıştığım kişi öyleydi
Yay burclari ozgur ruhludur ama akrep. Kadinlari cok fena disilerdir
Akrepler daha çok tripli oluyor ve cinsel istekleri kuvvetli
Yay burcuyum da bilemedim şimdi
Cinsellikten çok hoşlanır ve hiç doymaz.
Ben yay erkeği
Yardım edermisin
Nasıl yardım istiyorsun
Ben onu biraz üzdüm nasıl tekrar barışa biliriz
Dmden gelsene
Burdan yardım etsen olmaz mı:)
Burayı sevmem ya 😂
Peki yinede teşekkür ederim
Nasıl üzdün sen ne dedin ki
O benden hoşlanıyordu bende ilk evet dedim sonra bir kaç gün sonra bitirdim kafam çok karışıktı bildiğin çocuğun duygularıyla oynadım
Mesaj at ona
Tm