🤔
Bakımlıyım ama bireyleri eksik yapıyorum galiba bunlar nelerdir?
Bakımlıyım ama bireyleri eksik yapıyorum galiba bunlar nelerdir?
neden çok güzel olmak istiyorsun ki? şu an zaten bütün kızlar çok güzel olma çabasında ve gerçekten çok güzel olsalar bile herkes gibi oldukları için gözüme çirkin gözüküyorlar. Hatta çoğu erkek için de böyle. Eğer gerçekten aşk, sevgi istiyorsan boşver :)
Estetikle çok güzel olabilir. Onun dışında ideal kilo, fit vücut, bakımlı ve güzel saçlar, fiziğine uygun ve hoş giyim, biraz makyaj, topuklu ayakkabı (kıyafete göre değişebilir tabi her zaman tercih edilmeyebilir) gibi bunlar da güzel görünmeni sağlar. Tabi bunlar da dış görünüşle alakalı şeyler. Güzel bir gülümseme, nazik ve kibar olmak, anlamlı bakışlar, iyi bir kalp gibi özellikler de insanı güzelleştirir.
malesef bakımlı birisi daha güzel olamaz.
bakımsız , dişleri yamuk birisini modifiye ediyosun baya iyi oluyo var böyle ünlüler.
ama bakımlı biri daha güzelleşemez , saç renginle oyna stlini değiştir.
zaten iyisindir boşver.
sokakta barbara palvin gezmiyo :p
Barbara palvin olacağım demiyorum zaten sadece biraz daha üst seviyelerde olmak istiyorum.
saç kaş değiştir , küpe modeli falan değiştir
Sağlamaya çalıştığın durumu anlamadım. Orta tipte bir kız, orta tiptedir. Çok güzel ise zaten orta tipte diyemeyiz. Felsefi konulara girmek istemiyorum çünkü bütün gaye zengin koca bulma sevdasından.
Cevap
9Cevap
Yani çok detay verilir ama burdan dersem abes kaçar.
Bunun için seni görmemiz lazım neler eksik yaptığını görmemiz için
Para tüm kusurlari kapatır derler.
zeki olman yeterli
Zeki kıza aşık olan nüfus az...
Değil... Malesef diğer kızlar gibi olmak hakkım
Bakım bakım bakım
Bakım aşamalarını anlatırmısın?
Vücut tipi
Güzel ama kemiklerim iri.
Kilo versem de olmuyor
Genetikse olmaz,
Spor, bakım, giyim