Aşk İlişkileri Reddettiği halde numaranı silmeyen ve sen beni hiç rahatsız etmedim edemezsin de diyen erkek cebe mi atmıştır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yokluk günleri için mi? Güncellemeler+1 yıl Bu arada flört etmiştik Güncellemeler+1 yıl Jxjjxjdjd Reddettiği halde numaranı silmeyen ve sen beni hiç rahatsız etmedim edemezsin de diyen erkek cebe mi atmıştır? Cevapla Erkek Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Furky081 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Olabilirfe olmayabilirde 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Flört etmiştik Yorumla Furky081 +1 yıl E tamam işte cepte tutmaya çalışıyor Yorumla Soran +1 yıl Zaten bana evlilik niyetiyle yaklaştığını söylemişti sonra böyle oldu evlenilecek kız olarak mı görüyor sence Yorumla Furky081 +1 yıl Öyle görse öyle yapmaz saf olma lütfen Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapmaz ya anlamadım biraz açar mısın Yorumla Furky081 +1 yıl Böyle konuşmaz yani edemezsin felan Yorumla Soran +1 yıl Hayır yani senden asla rahatsız olmadım olmam da dedi sanırım kelimeyi yanlış yazdım yukarıda Yorumla Furky081 +1 yıl Heee o zaman başka Yorumla Furky081 +1 yıl Reddettiği derken ne demek istedin onuda açıkla bi Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani açıklar mısın Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaş istemediğini söyledi işte Yorumla Furky081 +1 yıl Nasıl birisi bu adam Yorumla Furky081 +1 yıl Bak o zaman evlilik niyetiyle olabilir Yorumla Soran +1 yıl Aşk evliliği mi mantık mı karar veremiyormuş biraz gevşek bir tip benim huyumu suyumu beğendiğini söyledi Yorumla Furky081 +1 yıl O zaman hadi ordan et gevşeklerle iş olmaz Yorumla Soran +1 yıl Akıllı işte bulamazsa en son bana gelicek aklı sıra evlenmek için senden daha iyisini bulamam felan diyodu Yorumla Furky081 +1 yıl İşte öyle bi durumda hadi ordan ediceksin yoluna bakacaksın Yorumla Soran +1 yıl 👍👍 Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Crpte bekletiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabilirfe olmayabilirde
Flört etmiştik
E tamam işte cepte tutmaya çalışıyor
Zaten bana evlilik niyetiyle yaklaştığını söylemişti sonra böyle oldu evlenilecek kız olarak mı görüyor sence
Öyle görse öyle yapmaz saf olma lütfen
Nasıl yapmaz ya anlamadım biraz açar mısın
Böyle konuşmaz yani edemezsin felan
Hayır yani senden asla rahatsız olmadım olmam da dedi sanırım kelimeyi yanlış yazdım yukarıda
Heee o zaman başka
Reddettiği derken ne demek istedin onuda açıkla bi
Nasıl yani açıklar mısın
Kız arkadaş istemediğini söyledi işte
Nasıl birisi bu adam
Bak o zaman evlilik niyetiyle olabilir
Aşk evliliği mi mantık mı karar veremiyormuş biraz gevşek bir tip benim huyumu suyumu beğendiğini söyledi
O zaman hadi ordan et gevşeklerle iş olmaz
Akıllı işte bulamazsa en son bana gelicek aklı sıra evlenmek için senden daha iyisini bulamam felan diyodu
İşte öyle bi durumda hadi ordan ediceksin yoluna bakacaksın
👍👍
Crpte bekletiyor
Evtt
Birazcık öyle