arkadaşken sevgilimin yalanını yüzüne vurdum yani ortaya çıkardım bana yalan atmıştı sence iyi mi yaptım anlaması icin yalan atmaması icin şimdide yüzüme bakamıyor
bunun bi hesabı vardı ama yok ben değilim dedi ona dedim yemin et falan filan hepsini dedi ben o gün şansla girmiştim çünkü şifresi aynıydı onun şifresiyle girdim işte bu eskiden bana kötüledigi kıza demiş kız arkadaşınım tiktok hesabını ver diye örnek kızın adı zehra işte zehra söyle böyle kötü felan eski sevgilimle çıktı demişti sonrada önceleri bana benim okulda ikitane zehra var o başka zehra sevgilimle birlikteydi demişti bu yazdığım ki değilde demişti ama inanmadım pek çünkü başlarda onu demişti anlamadım
ama. adam gibi uzatmadım ne onu bıraktım ne gitmesine izin verdim gidersem yakışmazdı böyle bisey için ona bi kez daha öğrettim sevgililerime karşı baba gibiyimdir öğretirim ama bırakmam çünkü gerçekten seviyorum ve bırakmadığımdan dolayı sevgimi görmüş oluyor ve başkası olsa gerçekten bırakırdı o git istersen dese bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgili misiniz şu an
Evet
Yaşınız kaç
şimdi söylemiyim kaldırırlar
ama ergeniz tabi xd 😁
Olaydan sonra konuştunuz mu
daha dün olduda sende polis gibisin cinayetten önce neredeydin gibisinden
Barışırsınız bir iki güne
cinayet saatinde nerdeydin olayına benziyor 😂
😂
bana seni seviyorum dedi ama o yalan atmıştı yinede uzatmadım affetim
Yalanı neydiki
büyütülecek kadar değildi de iyi yaptım mi yinede çünkü yemin ediyor içinden tovbeliyor iyi değil yaptığı
Bir daha yalan söylemez iyi yapmışsın
şimdi yanına geldiğinde aglıyacam görücen gerçekten sevdiğimi felan diyor bende aglarım ama musluğum kapalı dedim
ona dedim amacım sana öğretmek ti ve görmekti diye
iyi yapmışsın
tamam da bide ekmek kurhan çarpsın demeler annesinin üzerine yemin etmeler ve içten tövbelemek iyi değil ben ona dürüst olmasını öğrettim
yinede iyi davranıyorum ona
bana istersen gidebilirsin dedi gitmedim yinede o gitmek istedi izin de vermedim
Ne hakkında yalan söylediki
bunun bi hesabı vardı ama yok ben değilim dedi ona dedim yemin et falan filan hepsini dedi ben o gün şansla girmiştim çünkü şifresi aynıydı onun şifresiyle girdim işte bu eskiden bana kötüledigi kıza demiş kız arkadaşınım tiktok hesabını ver diye örnek kızın adı zehra işte zehra söyle böyle kötü felan eski sevgilimle çıktı demişti sonrada önceleri bana benim okulda ikitane zehra var o başka zehra sevgilimle birlikteydi demişti bu yazdığım ki değilde demişti ama inanmadım pek çünkü başlarda onu demişti anlamadım
aralıkta yazmıştı ona
bide bana o hesap kız arkadaşımın hesabı demişti ama anlamıştım zaten çünkü o bahsettiği kız vardı
takiplerinde
Beynim yandı. d
benim öyle bi yandı ki beyin kalmadı
bana önceden de demişti dürüstüm okulda ikitane zshrq var diğeri srvgilimle aldattı diye
işte dün dedi o yazdığım zehra o srvgilimle aldatan zshrq değildi başka zshraydı diye
amaan banane yalan atıp büyük yemin eden o ben onu yüzüne vurdum ona öğrettim ya o yeter bana
ayn
ama. adam gibi uzatmadım ne onu bıraktım ne gitmesine izin verdim gidersem yakışmazdı böyle bisey için ona bi kez daha öğrettim sevgililerime karşı baba gibiyimdir öğretirim ama bırakmam çünkü gerçekten seviyorum ve bırakmadığımdan dolayı sevgimi görmüş oluyor ve başkası olsa gerçekten bırakırdı o git istersen dese bile
Alakasız olcak ama kızın yaşı 14 ya da 15 mi
o yaşlarda ve merak etme benim yaş büyük değil hem dedim ya ergeniz diye söyleyemiyom kaldırdılar konuyu diye