Güzel bir plan yapıyordum hafta sonu için. Önce hamama gidip rahatlama sonrasında güzel bir yemek ve sonrasında aman sabahlar olmasın düşüncem vardır. Ben böyle güzel şeyler düşünürken sevgilime söylediğimde biz seninle; Faik Öztürk ile Safiye Soyman, Oya Aydoğan ile Haluk Ulusoy, Kissa Sins ile Johnny Sins gibi olabilirdik ama hem evlenmeyip hem de beni böyle yerlere götürme isteğine şaşırıyorum deyip küstü. Bir kaç gündür konuşmuyoruz. Sizce yanlış yapan ben miyim?:) seninle böyle olalım :)
Varoş mu geldi ablaya hamam acaba 🤣🤣 birbirinizi keselerdiniz falan. Çıkacak kirden mi endişe etti acaba 🤣🤣 yoksa hamama giren terler biliyordur sonunu çocuk değil ki kendisi!
40ına dayanmışsın zaten kadın da bikaç yıla menapoza gircek ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz? Cidden seviyorsan ki sanmıyorum, sevdiğin kadını kullanıp atmazsın. Zira kafanın içinde kullanıp atmak gibi en ufak bir düşünce bile olmasa evlilik öncesine bu kadar sevişmeyi düşünüp sonra yanlış mı yapıyorum demezsin
40 yaşınıza merdiven dayamissnz hala evlenmeden hamam sefasını düşünüyorsunuz ayıp yaaa kdjdjskshdhsj :)))) gitmek isteyen gidebilir hamam bu umumi açık bir yer
Hep erkekler iyi kadınlar evlilik takıntılı sanıyorsunuz , benim sevgilimin evlilikten başka düşüncesi yok gibi yani bazı erkekler de çok evlilik takıntılı davranabiliyor