Eşim ne düşünüyor olabilir sizce ama çok hatalar yanlışlar yaptı abim en son dayanamdı dövdü bunu benide çocuğuda aldı çıktık o günden beri ses yok eşimden sizce neden
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Keşke onun ailesine söyleseydin dicem de olan olmuş artık üzülme arar özür diler o pişmandır şu an biraz da gurur yapmıştır tabi
Aileside insan değil kaç kez söyledim zaten babası yok ölü anneside nankör bencilin teki umrumda bile değil. Pişmansa neden ses yok hala o ses çıkarmadıkça ben en son boşanma davası açacam görecek gününü
Sakın yapma öyle bişey ya sana gitme demiş kocan sevmese der mi ve çocuğunu düşün bi arkadaşım bir ay kaldı annesinde kocası bir ay sonra gitti aldı onun da bebeği vardı ve şu an çok mutlular biraz sabret bence
Haklısın ama bilmiyorum bu ilk yaşadığımzsorun değilartk bunaldım herşeyden
Anlıyorum seni ben de evliyim İnan her evlilikte oluyor kimsenin hayatı dört dörtlük değil benim abimde sevgiliyken pataklamıştı benimkini şimdi bin pişman unutuldu gitti senin de öyle olcak zaman her şeyin ilacı
Öyle haklısın.. sence ben napayım ve o ne düşünüyor olabilir
Sen mesaj at bence hiç değilse nasılsın de çocuğu bahane et ne biliyim şeffaf olmak en güzeli üç günlük dünya sonuçta baktın umut var çağır gelsin evinize gidin bence çocuğunu düşün lütfen 🙏
Çok yaptım ben bunları hem suçlu olan ben değilm o. Yapmak istemiyorum artk
Evlilik, 3 üncü şahıslar, şiddet... işler iyiye gitmiyor. Eşini merak eden baş rol uyuncumuz
Anlamadım
Evlilikte nasıl ki kadına şiddet olmayacaksa erkeğede olmamalı. Sizin beraber ömzmeniz gereken konuları abin bu şekilde çözerse eşini merak etmen çok garip
Eşim o dayağı çoktan bile haketmişti. Merak ediyorm çünkü sesini çıkarmadıkça beni kaybedecek
Bu evlilik bu şekilde zaten dağıldı
Daha neler oldu neler bu olay hiçbişey ona rağmen bir şekilde yürüdü işte daha doğrusu sayemde yürüdü hayrlsı
Eşin be yaptı neler oldu
Çok şey oldu çook hangiisni anlatayım bir evlilikte ne kadar kötü olaylrvarsa yaşadım ama bende yaşattım ona ama o getirdi beni o konumlara ve şimdide bu hayrlsı artk ya valla bıktım herşeyden.
Kilit kelime bende yaşattım ona... Aldattı mı, dövdü mü, eve bakmadı mı... sen ne yaşattın ona
O herşeyi yaptı defalarca ben insan gibi yaklaştığın halde en son evet bende aladattım
O seni aldatmış mıydı
Evet defalarca ve hep yakaladım
Haliyle bu yaptıklarının öcünü sende aldatarak rahatladın. O biliyor mu bunu
Evet ben itiraf ettim ve ayrılalım dedim 5 ay önce ama ağladı üzüldü hayır dedi flan sonra ilk sıkıntıda bunu yaşadık ve terk ettim şu an
Kırılan vazo yapıştırma ile ilk günki gibi olmuyor. Boşanmış biri olarak bu süreçleri iyi bilirim. Eşini gerçekten seviyor musun
Hayır sevmiyorum hiçte sevmedim kendisi sevdi diye evlendim zaten. Ama adam gibi gelmiştim o hep hatalar yaptı
Aldattığın için pişmanmısın
Hayır ama ben böyle biri değildim o yüzden kendime yaptığım için pişmanım ve tövbe ettim
Aldattığın kişi yakınındamıydı, bir defalık mı yoksa biraz sürdü mü gibi aldatma nasıl oldu
Adını gizliden çıkar mesaj atayım
Açıyorum
Bekliyorum
Açtım
Abinden dayağı yemiş artik gelmez gibi
Neden
Ya olay ne tam olarak bilmiyoruz nasıl yorum yapalım. Araniz iyice açılmış belli.. Dua et artık hayırlısı
Bana vurması ve abimde duydu dövdü bunu bizde bıraktık öyle çıktık evden ondan ses yok hala
Üzülme dua et. Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun amin. Hayrlısı artık
Aminn
Adam seni istemiyor belli ki
Ee neden ses çıkarmıyor boşanalım diye o zaman ve bana gitme dedi giderken ben ama ben abimle gittim
Pişman mısın?
Hayır ama çocukta bende ve ondan ses çıkmamasını merak ediyorum
Bilmiyorum ara madem merak ediyorsun 😂
Aramam bilmiyorsan yorum yapma
Yahu ben senin kocanı nerden bileyim bacım bir garipsiniz adamı dövdür evliliğini 3. şahısı kat sonrs gel sesi çıkmıyor de git ara madem merak ediyorsan burdakiler nerden bilebilir adamın ne düşündüğünü
Yaşayanlar erkekler tahmin yürütür die soruyorm madem fikrin yok geç neden yazıyorsun ya sabır