Erkek arkadaşın baş belası yakın arkadaşı?

Arkadaşlar ilişkimle alakalı kafamı karıştıran iki sorun var. Öncelikle erkek arkadaşımın arkadaş çevresi aşırı fazla ve kendisinin en yakın arkadaşı ciddi anlamda pek sevmediğim biri sürekli sevgilimle görüşmek isteyen planlar yapan ve rahatlığa alışkın birisi. Sevgilimi değiştirdiğine inanıyorum bir iki kez tedirginliğimi belli ettim sevgilime ama oldukça sinirlendi ve arkadaşı hakkında yorum yapmamamı istedi. Haklı olabilir kendince ama instagram hesabının şifresini o erkek arkadaşına vermiş. Arkadaşı oradan eski sevgilisine bakıyormuş takipleştikleri, için saçma geldi bana ama bir şey diyemedim. Bugün de bana hikayesini gizlediğini fark ettim, sorunca da arkadaşım yayın açtı da senin görüp rahatsız olacağını düşünüp hikayeyi gizlemiş dedi bahane gibi geliyor herhangi bir kız çevresi yok sevgilimin ama arkadaşının takipçisi daha fazla neden benim sevgilimin hesabından canlı yayın açıyor? Bu nasıl bir saçmalıktır... Ortada bir olay var ama ne olduğunu çözemedim. Aldatıyor seni tarzında yorumlar yapmazsınız sevinirim ama arkadaşıyla alakalı ciddi şüphelerim var. Ne olabilir yani sebep?
Erkek arkadaşın baş belası yakın arkadaşı?