Ben doğuştan gelen bi kalp rahatsızlığı ile doğdum. 5 yaşından beri her yıl anju oluyorum. Şu an 18 yaşındayım 19 a giricem. Son 3 senedir kalp ameliyatı oluyorum. Artik ameliyat olmiycam ama Ben çok bunaldim. Vucumdaki yaralar artik canımı cok fazla yakmaya basladi. Evlenme umudum falan da kalmadı. Ben, Allah hariç herşeyden umudumu kestim. Ve iyi yaptığımı düşünüyorum. Zaten yaralı bi kızı erkek neden istesin değilmi.18 yıldır beni bırakmayan bu alete de selam olsun...
Allah şifa versin. Hastalıktır bu geçer inşAllah ama sen mücadeleyi bırakma, moralini yüksek tut savaş bu hastalıktan kurtul. İllaki seni seven birisi de çıkar. Hastalığını buna engel olarak görme. Elbet bir gün iyileşip evleneceksin sen hayallerinden vazgeçme. Hani bunları kafana takma zamanla olacak şeyler bunlar. Sen tedavine devam et, şifanı bul. Asla pes etme. Hayallerinin peşinden koş, tedavin neyse ol.
arkadaşım kendine haksızlık etme. çok geçmiş olsun, sor dönemler geçirmişsin Allah şifa versin inşallah üzülme umutsuzda olma. her yokuşun elbet bir inişide olur. yaşın 18 elbet kalbini seven biri karşına çıkar. ve devamlı dua et.