Yakın Erkek ARKADAŞ?

Çok yakın olduğum bir erkek arkadaşım var. Beni asla kırmamaya çalışır ve üzüldüğüm zaman hep yanımda olur. Akşamları evime bırakır üşürsem ceketini verir. Her zaman çok iyi anlaşırız fakat sokağa çıkma yasaklarının olduğu zamanlarda iletişimimiz koptu. Dershanede tekrar görüştüğümüzde bana aşırı derecede soğuk davranmaya başladı. Mesaj attığımda görmezden geldi. Yüzyüze konuşmaya çalıştığımda konuşmak istemediğini soyleyip beni geçiştirdi. Beni umursamıyor ama aynı zamanda da umursuyor gibi. Tatlıcının yanında durdugumuzda bana tripli olmasına rağmen tatlı isteyip istemediğimi sordu. Aynı zamanda telefonla konuşurken "Beni takacak mısın? " dediğimde "takmasaydim telefonunu açmazdim" dedi. "Arkadaşlığımız için uğraşıyorum"diyince "ne arkadaşlığı ya "dedi üzülüp ağlayınca yumuşak bir şekilde benimle dalga geçip ağlama dedi. Daha sonraki mesajlaşmamizda "böyle olmamda sende suçlusun kendini masum zannetme sal beni "diyerek beni tersledi. O zamandan beri konuşmuyoruz. Ama bazen sınıfta benimle uğraşıyor. Neden böyle oldu , ne yapmaya çalışıyor, ben ne yapmalıyım. Kaybetmek istemediğim bir insan Görüşlerinizi bekliyorum.
Yakın Erkek ARKADAŞ?