Kız geçen gün telefonla konuşuyodu ağlamaya başladı bende yazdım ona kızla aramız orta seviyede ve ogünden beri yazmadım konuşmadım niyetimi biliyor rahat bırakma taraftarıyım ama oda yazmıyor aynı yerde çalışıyoruz eskisi gibi karşılaşmıyoruz nedense düşünüyor mu yoksa gerimi çekiliyor adım atmalımıyım herhangi bi ya da ondan mı beklemelimiyim adımı?
Açıkçası niyetinden bahsetmediğin için bilemiyorum. Ama bir ilişki düşünüyorsan kral falan diye hitap etmemen önerim. Yaptığın şeyin de çok ince olduğunu söylemek isterim. Bu konuşmada kendini geri çekmesinin sebebi bence sıkıntısının paylaşmak istediği bir şey olmaması. Başka türlü bir şeye nasıl yaklaştığını anlamak çok da mümkün değil.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
O bu tür şeyleri seviyor bana doğallık lazım yeri geldiği zaman ince davranıyorum haliyle niyetimi söylemedim kendi anlamış olmalıdır diye umuyorum sadece şuanlık ne yapmam gerkiyor konuşmamasının sebebi annesi babasıyla ayrı o konuyla alakalı
Bana kral diye hitap eden birisinin yaptığı inceliği de başka bir şeye yormazdım açıkçası. O yüzden sandığın kadar açık edemiyor olabilirsin. Aklında bulunsun. Onun haricinde de normal iletişim dinamiğiniz nasılsa öyle hareket et. Şu an ekstra bir şey yapmana gerek yok gibi. Bu olayı yaşanmış geçmiş saymak en mantıklısı.
Ece 10 numara kızsın ne diyim 😃 içime su serptin bi nevi😊 peki ona belli edebilmem için nasıl bir adım atmalıyım misal olarak ona iltifat olabilir dillendirme olabilir gibi gibi?
Birisinin yorumuna aynı iş yerinde çalıştığınızı yazmışsın. Eğer imkanın oluyorsa denk getirip sohbetlerinizi artırmayı deneyebilirsin. Mesajdansa yüz yüze her zaman daha iyidir. O zaman bir bakışından, elinin kolunun yerinden bir şeyleri anlayabilir karşı taraf. Bence kraldan direk iltifatlara geçmek de kızı kaçırabilir. O yüzden onu çok iyi ayarlamak birden üstüne düşmemek lazım.
Konuşma konusunda sohbet edemiyoruz sürekli iş yerinde birileri var eğerki sohbet olduğu zamanda cok kahkaha atıyor ses tonu falan yükseliyor ama bu sürecten sonra karşılaşmamız konuşmamız olmadı 5 gün oldu bu olay olalı cuma günü araya tatil girdi v. s olay soğudu işin gerçeği ona surekli yazarakta ya da nebilim aykırı bi baskıyla davranarak ona bişeyleri dayatmak niyetim yok
Tabi ki, bunaltmamak lazım. O yüzden yüz yüze konuşma imkanınız varsa diye söylemiştim. İş yerinde baş başa olmasa bile edilen sohbetlerde tavrın fark yaratabilir. Bir grup içerisinde onunla ilgilenmen, bir espri falan yaptığında o gülmüş diye ona dönmen... Çok belli etmeden böyle minik hareketlerle ilgisini çekmeyi deneyebilirsin. Genelde fark edilir bu tarz şeyler.
şimdi anladım. Kızın duruşundan bişey anlaşılmıyor fazla soğuk davranmış. Yani kral hanginizse bu yüzden sordum. Kral olmayan fazla paralıyor kendini sanki boşuna. zaten olayı biliyorsunuz: aramız orta seviyede ve ogünden beri yazmadım konuşmadım niyetimi biliyor
Paralamıyorum kendimi işin açıkcası ne yapmam gerektiğini bilemiyorum anlaki. Soğuk davranma değilde çekingen davranıyor genelde başbaşa kaldığımızda çok eğleniyor iş yerinde laf olmasındanda biraz geri yapıyor
bilemem. Canlı görn sizsiniz. diyalogdan böyle anlaşıldı. Ama gözlerine bakınca anlaşılır. Siz farklı davranıyorsa ilgisi var yeşil ışıktır yoksa aksine.