Eski sevgililerimden beni özleyen var mıdır bilmiyorum, zaten ilgilenmiyorum da.. Ben birini geçmişte bırakmaya karar verdiysem artık geriye dönüp bakmıyorum çünkü.. Ama bazen hayatında iz bıraktığımı hissettiğim ilişkilerim oldu. Beni senin kadar güzel ve içten kimse sevmedi lafını çok duydum. (Gerçi bu söz çoğu ilişkide söylenir ama insan bazen yalanlara da inanmak istiyor..) Özleyen varsa da eminim ona sevdiğimi sonuna kadar hissettirdiğim duygusal anlarımızı özlüyordur..
Unideki eski sevgilim. İkimizde evlendik. O başka şehre gitti ama bir gün geri Antalya'ya geldiğinde arabadan beni caddede karşıdan karşıya geçerken görmüş. Bir şekilde beni sosyal medyadan bulup mesaj atti. O güne kadar ben de bilmiyordum bu kadar özlediğimi ama gördüğüm an çok fena oldum dedi. Eskiden olduğu gibi dostça buluştuk, görüştük, kahvaltı yaptık ve sonra ailelerimizin yanına döndük.
O kişi haricindekilerin ozleyip özlemedigi pek umrumda değil açıkçası. Herkes kendi hayatını yaşasın.
bana sıra gelene kadar boş bırakıyorlarsa aklına belki gelirim :D ben aklına gelirsem de ou z2kmek için değil sevgilim için sevgili olduğum aklına gelir z1kildikçe