Sevgilimin anne adını unuttum. Direkt annenin adı ne diye soramam. Laf arasında bir şekilde dolaylı yoldan öğrenmem lazım. Ne gibi bir soru sorarak öğrenebilirim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Annen nasıl iyi mi bu arada ismi neydi ona mesela ismi meltem ise meltem abla olarak seslenmek istiyorum dersin
teyze dese daha mantıklı değil mi
Hmm mantikli cidden. Peki direkt sorayim mi boyle. İnsallah tuhaf durmaz
Bence değil abla daha uygun.
Öyle bodoslama sorma sohbet muhabbet sırasında eee annen nasıl iyi mi filan diye gir araya sonra da ismini sor
Sevgilin değil mi sor işte nolcak
Tuhaf durur diye direkt sormak istemiyorum yani alakasiz durur diye bi anda sormak
Özel bir nedeni mi var sormanın. Ben sevgilimin annesinin aıdnı hatırlıyorum ama unutsam diyelim ki durup dururken sormam ama gerekirse de direk sorarım ya annenin adı neydi bir anda unuttum falan diye
Özel bi nedeni var ama o bilmeyecek yani bu yüzden çaktırmadan öğrenmem lazım
Kardesi abisi ablası onlara sorsan, kadının sosyal medyasıda mı yok arkadas listesinden bulurdun
Ailesini hic tanimiyorum aslinda tanismak istiyorum ama surekli erteliyor bu yuzden supheleniyorum internetten falan bakiyorum ama bi tek akrabalarini buldum😂
Yaa anladım, bu iyi bir şey değil ama ben bir şeyi çok takınca deli gibi araştırma yaparım artık sende bir şekilde her yeri teker teker ara bak illa bir yerden öğrenirsin bence
Yalandan kendi annenin adını söyle.
Hmm nasil yani mesela annenin adi ayseydi demi diyerek mi
Öyle de olabilir.
Büyü kokusu aldim.
Ne alaka
Şüpheli bir şekilde sormuş. Kendini ele veriyor
Kafama yattı ha büyücü bu
@Hahahgsghshagg muhabbete bak ahahaha😄 nerden şıp diye anladınız sanki büyücü olduğumu😂 alt tarafi soru sordum yardim istedim
@Hahahgsghshagg nasi ya ne alaka ay anlamadm anlatın
Sebebi bu degil mi?
bu büyücü bro büyü mü yapcan sen kız çocuğa
@Hahahgsghshagg niye kimse bana bakmıyor ya
@Minikkbiri bu büyücü annesinin adini öğrenip ona büyü yapacak iste neyini anlamadın😀
@Hahahgsghshagg ln burda da kekelendim ya yuh bana ya
@Minikkbiri yok dogru bu büyücü ama
Hayatini mahvedecek kısaca.
Aga siz bunu nasıl anladınız hayır ben sabahtan beri bunu soruyorum ama cvp veren yk
Hayatini neden mahvedeyim? Sevgilim zaten kendisi ne sacmaliyorsunuz. Bir sorudan cikardiginiz anlama bak. Bakin işinize.
Annesin adini alıp cociga bağlanma büyüsü yapican iste
Senin yatacak yerin yok. Sürekli rahatsız edileceksin. Böyle şeylerden medet bulacak kadar ezik olmayın
@Hahahgsghshagg zihinsel bir sıkıntın mı var acaba? Baska bir sebebi olamaz mi? Ayrica seni ne ilgilendirir. Soru sorduk cevap verir gidersin
Sürekli rahatsiz edilecegimi nerden biliyorsun? 😄 Buyu hakkinda bilgim var merak etme, okült konular hakkinda bilgim var ve majisyenim. Yani bunu bana soylemen komik. @nightroad
itiraf ediyosun iste
Enerjimi hissedemeyen majisyen :)
Majisyen ne
@Hahahgsghshagg vay * *k ben şok
@Minikkbiri dedik biz snaa
@Hahahgsghshagg ay ne bilim nereden anladığınızı anlamadım ki ama çok şaşırdım ya hiç duymamıştım Allah beni bölelerinden korusun aminnn
Zekiyiz sfgh Amin:)
bro majisyen ne
Maji büyü diye geçer. Büyü yapan kişilere deniyor
Ne ise yarar ki
Kendisi ne yapacağını iyi biliyormuş. Korunma yollarını falan. Majist sizin hakkınızda merak ettiğim bir şey var. Kedi ve köpekler size karşı nasıl enerjinizin onları rahatsız ettiğini duymuştum doğru mu
Evimde evcil hayvanim yok o yuzden birsey diyemem o konuda. Ama sokakta da hayvanlari severim olumsuz bir durum yasamadim 😄 ve de calismalarda asla bir canliya zarar verilmez ki ben o yolda ilerlemiyorum. ayrica büyü yapan kisinin olaganustu bir yetenegi yoktur. Bir adama maji bilgisi verin. Aylarin safhalarini tilsimlari gunleri ve gezegenleri anlat kendisi de bir calisma olusturup yapabilir. Ve inanirsa yani enerjiyi yonlendirirse tutar zaten.
Ayrica bazi calismalar iyi işler için de yapilir. Ve baglama buyuleri vs. Kara buyudur her ne kadar ask buyusu diye masum dursa da 😊 o yuzden zaten birinin iradesini etki altina alacak calisma yapmam.
O tarz şeyler uğraşan insanların enerjilerinden rahatsız olup sevmiyorlarmış öyle duymuştum. Eğer sen yok diyorsan yoktur :D Genelde cinlerle uğraşan insanlarda negatif enerji oluyormuş. Sen uğraşıyor musun bilemem ama :D
Evet biliyorum. Kara büyüden uzak dur :) Hiç hoş bir şey değil ve sonuçları genelde ağır oluyor. Sen bunları nereden biliyorsun dersen cadı bir arkadaşım vardı :D
Cin dedigimiz sey islami majikal sistemde geciyor yani havas usülünde. Elemental varlik diyoruz yani enerji aslinda. Enerjiyi aktive edip yonlendiriyorsun. Once inanc. Sonra yapacagin istedigin seyi imajine ediyorsun. Buyu de kullanilan mum, tilsimlar vs gibi seyler de enerjiyi buna yuklemeni sagliyor yani mesela kirmizi sana aski hatirlatiyor beynin zaten o rengi o sekilde kodluyor. Yapacagin calismaya gore mum rengini seciyorsun mesela ona enerji yukluyorsun. Ama kotu calismalar insana zarar verir. Bu zarari varliklar vermez evrenin kendisi verir. Ben karmaya inaniyorum yani mesela bi insana kotu birsey yaptiginda yaptiginin katı olarak karsiligini alirsin
Özele gelebilir misin? Bir kaç kişisel sorum olacak
Ve sevgilim iş bulamiyor😄 bu yuzden persembe gunu onun icin calisma yapmak istiyordum ama anne ismini bilmiyordum. Havva ismini de kullanirdim ama anne ismi olursa daha etkili. Ama o tarz birseyden ona bahsetmek bilgi vermek istemem yapacagim seyden dogal olarak
Zorrr
Hiç mi yolu yok ya :/
Ananın adi ne de
Bodoslama sormak kaba olur :/ napcan der
Anan hosuma kaciyo de
Sor normal unutmak