Ne diyeceğimi bilmiyorum?

arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 aylık bir ilişkim vardı beraber çok güzel geçirdiğimizi sandığım... birlikte kaldık çok defa yemek yaptık sarap içtik gezdik başka sehilere gittik. beni aşırı seviyor gibiydi çok kıskanırdı çok ilgilenirdi hiç kullanmak gibi bir niyeti olmadı. hayatımda hiç bu kadar birini sevmedim falan derdi ve her şeyi çok samimiydi bana hediyeler alırdı yemekler yapardı mükemmel gibiydi her sey. sonra bir aylık bir ayrılık yaşadık ve tekrar barıştık ama bir öğrendim ki meger benimleyken de ayrılınca da hep eski sevgilisini seviyormuş. yan yana uyurken bile arkadaslarına eski sevgilisini özlediğini beni sevmediğini anlatıyormuş. yaşadığımız her şey bir yalanmış. hepsi kanıtlı şeyler mesajlarını gördüm. biz ayrılınca oh kurtuldum zaten bahane arıyordum falan eglendik takıldık falan demiş ama hiç öyle değil gibiydi gercekten beni ne kadar kıskandıgını kafayı yediğini bile biliyorum ama meger eski sevgilisiyle fotolarını hep depolamış telefonu benimle fotolarıyla doluyken. yaşadığım hayal kırıklığını düşünün. bana açıklama olarak sey dedi ben seni sevdim yalan söylemedim hiç sadece benden ayrılınca seni düşünmemek için ona yordum kafayı hep olmayan bir şeye üzüldüm hep ondan kaynaklı oldugunu düşündüm falan. bu hayal kırıklığıyla napicam bilmiyorum nasıl bir kalpsizlik bu bilmiyorum benim çok sevdiğimi biliyordu. dertleşmek istedim dostlar yazın bir şeyler?
Ne diyeceğimi bilmiyorum?