Annem beni sevdiğime vermek istemiyor , çok mutsuzum ne yapmalıyım?

Ben 21 yaşında yaşadığım şehirde ünv okuyan biriyim. 3 . snf öğrencisiyim. 4 yıldır konuştuğum biri var ve annem de 3 yıldır biliyor bunu. Biz 2. Yılımızda söz vs yapmak istemştk ama annem hep erteletti okulun az kalsın sonra dedi. En son 4. Snfn başlarında yaparız diye kabul etti bz de sevglmle artık o zmn a kadar beklemeyi kabul ettik. Sevgilim makine mühendisliği okumuş , 27 yaşında şu an özel bir meslek lisesinde öğretmenlik yapıyo , aynı zamanda yüksek lisansını bitirdi ve bu yıl doktoraya da başlamayı düşünüyor , asıl hedefi üniversiteye öğretim elemanı olarak yerleşmek. Şimdi bzizim asıl meselemiz şu ki sevgilimn babası siyasetten suçlandı , 6 ay içerde kaldı ilk mahkemede çıkartıldı ama mahkemesi dışarıdan devam ediyor , suç işlediğine dair bir kanıt bulammşlar ve sevgilim de iftiraya uğradığını söylüyor. Annem de bunu öğrendi ve bana ondan ayrılmamı , siyaset ayaklarnn sağlam olmadığını , bunun ilerde kadrolu bi işe giremeyeceğini söylüyo. Ayrılmam konusunda 2 gündür çok baskı yapıyor bana bense onu çok seviyorum. Lise hayatm boyunca yazları çalıştım kendi masraflarımı çıkardım , Üniversitede zaten evde olduğumdan bursum bana yetti , hatta anneme bile bazen para vermişliğim var. Arkadaşlar mesele biraz uzun ve karışık oldu ama napmam lazım lütfen bi akıl verin , çok dua ediyorum allahım ne olur bu hayatta birbrmz için hayırlı insanlar olalum diye. Sevgilim çok iyi biri ben atanmış olsam bie onun atanmamasını sorun etmem , bir işte çalıştıktan sonra kadrolu olmasa ne ki , ama annem bu konuda çok katı. Ne olur bişey deyin. Yorumlarınızı bekliyorum.
Annem beni sevdiğime vermek istemiyor , çok mutsuzum ne yapmalıyım?