Ilk degil, Sevgi, Gönül kelimelerin geçtiği Paylaşımlarında ikili degil genel insan ilişkilerini kast ettiğimi belirtmeme ragmen neden anında Sevgililik, Flört ve Evliliğe dair yorumlanıyor?
Elbette bunlar dahil olabilir ama koca Türk Toplumunda bir Ana, Baba, Evlat, Kardeş, Akraba, Dost, Millet, Yaradan veya baska türlerden Sevgi kalmadı mı?
Bakin kendimi bildim bileli, tam olarak yirmi dokuz senedir yalnızım. Ilaki hepiniz kadar benimde duygusal boşlukta olduğum oluyordur. Ama: Kafayı bu denli Aşkla, Maşkla bozmaz ki Insan dünyadıkı tek Sevgi ikili Sevgi mi? Hiç mi kimse tarafından sevilmediler, ya da kendileri mi Manitacilik haricinde kimseyi sevmedi? Hayatınız Tinder minderden mi ibaret gardaş hayırdır'Sevgi', 'Gönül', 'İlişki' geçen Cümleler neden bu denli çok Insan tarafından direk Aşka yorumlanıyor? Pardon cok dedim sorarken, aslinda boş desem daha yerinde olcak sanki.
Size katlıyorum. Sevgi sadece karşı cinse olacak diye bir şey yok. Herşeyden önce bizi yaratan Rabbimizi severiz. Ailemizi, vatanımızı, milletimizi. severiz. Bir çiçeği, bir kelebeği de sevebilir insan. yeter ki insan insan olsun. Fakat günümüzde insanlar kendilerinden başkasını ve çıkar ve menfaatı dışındakileri sevmez olmuş. Gurbette kaldığım yıllarda memleketimi sevdiğim için özlem dolu bir şiir yazdım. İŞte o şiir bir sevginin ürünüdür. Aşk denilince bazı kişilerin aklına hemen cinsellik geliyor. Bir şairin dediği gibi.. Ey benim bahtı yarim. Gönlümün tahtı yarim. Yüzünde göz izi var. Sana kim baktı yarim. Aşık olmak güzel bir duygu ve önemli ama kime aşık olunduğu da önemli. Yoksa Cennete gireyim derken şaşırıp da o kişi Cehenneme düşer.
Malesef, en azindan baska milletde yasamadim sevgi denincr aile, millet, arkadas, cevre sevgileri veya toplumsal insan iliskileri vs akla gelmiyo anca ask mask herkes eros mübarek
Isterse Insanlar ailesini, çevresini ek (!) olarak da Yar sevsin, bunda sakinca görmüyorum Sevgi sevince azalan birsey degil, sadece Aşktan ibaret olmasa sevgi bakışı sanki daha saglikli olcak
Aşk nedir bilmiyoruz. Bu sebeple her şeyi aşk sanıyoruz. Gördüğümüz her suyu okyanus sanıyoruz.
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Sevgi", "Gönül", "Ilişki" kelimeleri geçen Paylaşımlar neden bukadar çok Üye tarafından direk Aşka yorumlanıyor?