Arkadaşlar 1-2 dakikanızı ayırıp bana bi yardımcı olur musunuz? Lütfen 🙏🏻
(Son konuşmalarımızın ekran görüntüsünü aldım)
Ben de hastayım, panik atak başlangıcı, 23 yaşındayım ve 2-3 saç telim stresten beyazlaşmış.. (annem de var panik atak) göz migrenim var, strese gelmiyorum bu aralar , sadece mutlu olmak istiyorum, sevgilimle konuşmaya nasıl devam edeyim sizce? Konu bana gelince “annen baban yanında, ilac al veya hastaneye gidebilirsin” gibi cümleler duyuyorum..
Boyle yaptıkça ben de üzülüyorum ve benim durumumu bildiği halde böyle davranıyor.
Kardesi evli, “anksiyete” her gün geliyor eşiyle, oturuyorlar.. konuşuyorlar - ama her gün aynı şey ben ne yapabilirim, yanında olmaya çalışıyorum yani ona güzel davranmaya iyi davranmaya çalışıyorum ben de üzülüyorum, böyle kötü hissediyorum. İyi gelmiyor bana hastalık konuları.. bilmiyorum bencil biri değilimdir asla. İyi değilim zaten. Nasıl davranmalıyım, onu da üzmek istemiyorum çünkü zor bir durum..
Sevgilimin morali bozuk, her gün üzülüyor - kardeşi hasta (anksiyete) ve bu durum beni de etkiliyor?
Yani okurken içim daraldı. Senin de sorunların var olmasa bile insan strese girer. Çok kötüysen ara konuş o konu orda bitsin sürekli bunu konuşmak ne biliyim yani söyle ben de stresliyim birbirimize umut olalım mutlu etmeye çalışalım de ne biliyim en iyi kararı sen verirsin ancak @soran🤷 ben genelde bu tür şeylerre yorum yapmam büyük konuşmaktan allaha sığınırım. 🙏🏻 İnsanları yanlış yönlendirmek istemiyorum
Ben hiç sağlıklı bir ilişki görmüyorum ortada. Onun cevapları seni nasıl hissettiriyor tahmin edebiliyorum. Bazen kesip atmak gerekiyor cidden. Ayrılsanız her gün böyle üzülmek yerine hepi topu iki ay üzülür, ağlarsın. Umarım kurtulursun böyle bir insandan.
@soran Rica ederim. @lifemanager Benim görüşümde ailesinin yanında olmasın diye bir görüş mü var? Yoksa senin okuma yazman mı yok? Gelmiş bana boş adam diyor okuduğunu anlamayacak kadar kıt olan birisi.
@lifemanager ama her gün hastalık konusu açılıyor, beni de etkiliyor ailesi ilerde her an yanında olmayacak - benimle evlenmeyi düşünen bir insandan bahsediyoruz- bana böyle davranmaya hakkı yok 2 aylık da değiliz zaten, bilmeden konuşma lütfen.
@soran Kendisinin anksiyetenin insanın günlük yaşamını nasıl etkilediği konusunda bile bir fikri olduğunu sanmıyorum, boşver. Zaten ailesinin yanında olmasın dediğimiz de yok, sen de bunu demiyorsun. Ama sen mental açıdan kötüysen ve böyle bir dönemde olduğunun farkındaysa sana bunları yansıtmadan da idare edebilir.
Bu ne ya sanki ölümcül hastalık ailesi bu kadar önemliyse evlendiğiniz zaman büyük sorun olur bir şey olduğunda günlerce eve gelmez sen hep 2. planda olursun ne lafın ne de sözün geçer hep ailesinin dediği olur
16-17 yaş arası gençlerin şu anda ergenlikten yetişkinliğe geçiş zmanı ve bu süreçte pandemi var evlerdeyiz okul yok hiç bir sosyal akvitive yok ve bu durmu yalnız başına geçirmek strese sokuyor. Benim de anksiyetem var ve yardım alabileceğim bir arkadalım dahi yok normal değil mi