Sevgilimin morali bozuk, her gün üzülüyor - kardeşi hasta (anksiyete) ve bu durum beni de etkiliyor?

Arkadaşlar 1-2 dakikanızı ayırıp bana bi yardımcı olur musunuz? Lütfen 🙏🏻

(Son konuşmalarımızın ekran görüntüsünü aldım)

Ben de hastayım, panik atak başlangıcı, 23 yaşındayım ve 2-3 saç telim stresten beyazlaşmış.. (annem de var panik atak) göz migrenim var, strese gelmiyorum bu aralar , sadece mutlu olmak istiyorum, sevgilimle konuşmaya nasıl devam edeyim sizce? Konu bana gelince “annen baban yanında, ilac al veya hastaneye gidebilirsin” gibi cümleler duyuyorum..

Boyle yaptıkça ben de üzülüyorum ve benim durumumu bildiği halde böyle davranıyor.

Kardesi evli, “anksiyete” her gün geliyor eşiyle, oturuyorlar.. konuşuyorlar - ama her gün aynı şey ben ne yapabilirim, yanında olmaya çalışıyorum yani ona güzel davranmaya iyi davranmaya çalışıyorum ben de üzülüyorum, böyle kötü hissediyorum. İyi gelmiyor bana hastalık konuları.. bilmiyorum bencil biri değilimdir asla.
İyi değilim zaten.
Nasıl davranmalıyım, onu da üzmek istemiyorum çünkü zor bir durum..
Sevgilimin morali bozuk, her gün üzülüyor - kardeşi hasta (anksiyete) ve bu durum beni de etkiliyor?