Aşk İlişkileri Bir erkek neden ayak öpmek ister? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sebebi nedir tam olarak Güncellemeler+1 yıl Sevgilimin takıntısı bu Bir erkek neden ayak öpmek ister? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Burak00350 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben bir ayak sever olarak gördüğüm güzel ayak olunca sevgimi o şekilde gösterip kendim de bundan mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
Sirocider Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayaklara karşı ilgisi vardır, cinsel obje olarak görüyordur. 0 0 Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Bunu anlamayacak kadar saf olamaz sın diye düşünüyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gizli bir bilinçaltısal nedeni var mı yani Yorumla
animeciA Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl ayak fetişi varsa ayakları seviyorsa garip bir şey ama sevenler var 0 0 Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, güzel geliyor olabilir bence ondna dolayı. 0 0 Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. fetiş sahibi olduğu içindir de mide bulandırıcı 🤢 1 0 Yorumla
Berkan56 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Fetisin tekidir 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Pisliktir 0 0 Yorumla
hakan_ist Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Salqkligindan 0 0 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Fetişi vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayak hobisi vardır 0 1 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Senin ayakların var mı 😛 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben bir ayak sever olarak gördüğüm güzel ayak olunca sevgimi o şekilde gösterip kendim de bundan mutlu oluyorum
Ayaklara karşı ilgisi vardır, cinsel obje olarak görüyordur.
Bunu anlamayacak kadar saf olamaz sın diye düşünüyorum
Gizli bir bilinçaltısal nedeni var mı yani
ayak fetişi varsa ayakları seviyorsa garip bir şey ama sevenler var
Selam, güzel geliyor olabilir bence ondna dolayı.
temiz bakımlı güzel beyaz ayak öpülür nevarki bunda
fetiş sahibi olduğu içindir de mide bulandırıcı 🤢
Ayaklara ilgisi olduğu için
Benim ayaklar kokuyor dee
Ayak fetişi vardır
ayak fetiş dir
Ayak faşizidir
Bilmiyorum, hiç böyle bi isteğim olmadı
Fetisin tekidir
Fetis iste
Manyak da ondan
Pisliktir