AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Sen onun çavuşu musun? Sürekli sert ortamdan nazik bir kadın ortamına geliyor adam doğal olarak nazik olmasında ne var
İlgilinmeyince odun ilgilenince çok romantik hah! Kodumun nankörleri sizi hiçbir şeyi haketmiyorsunuz umarım sevgilinde senin gibi bir yarım akıllıyla boşa vakit geçirdiğini anlar ve seni terkeder.
Hanım efendi kusura bakmayın bende askerim ama sanırım ben hariç askerlerin yapısı öyle 😂 çok görüyorum
Kim ne derse desin turk kadini maço seviyor. Maço dediysek te odun ile de karıştırılmasın lutfen
erkek dedigin kedi gibi surtunup mir mir etmemeli erkek dedigin aslan gibi kukremeli kadinina guven etrafina gozdagi vermeli
Kadin guven ve huzur bulmali onun yaninda
İşte sirtimi yaslayacagim Dağ diye dusunmeli
Kadın Aksi halde karşısında kocasını degil hemcinsinden birini görür gibi olacaktir.
Ne güzel romantik daha ne istiyorsun buna hasret çok kişi var romantik bir erkeğe
Bu arada şiirleri pek sevmem ama düşünüp şiir yazması güzel tabi bu değer verdiğini gösterir eğer bir çıkarı yoksa
Yani neden öyle dedin şimdi
Bak ne güzel romantik seni seviyor
Senin yerinde olmak isteyen bir sürü kadın var pes doğrusu.
Milletin istediği kocayı sen bulmuşsun hâlâ şikayet ediyorsun.
Zamanla geçer. Sana olan aşkı bitecek ve bunlar son bulacak. Aşk geçicidir. sevgi kalıcı
öp basına koy :D hanzo olsaydı görürdüm ben seni sjsjsjsjss
Ne diyim kimi kro ister kimi de romantik Allah iyiliğimizi versin
Bulmuşsun böyle adamı bide şikayet ediyorsun hey Allahım
Çokkomiksin bulmuşsun romantik adamı kıymetini bil. Benim boşadığım adam öküzü.
bence eski eşinizle bu adamın tam ortası ideal erkek. sizin ki odun bu aşırı orta iyidir.
ya ne güzel ne şanslısn millet bulamıyo bulmuşun bunuyon
Bize denk gelmez ki, böyleleri. Değerini bilin. 🙂👍
😁😁😁
Zamanla geçmez.. anlat ona, romantizm bana göre değil de. ya da fazlası...
Al karşına feridun bu cicim aylarına biraz ara mı versek çok güzel hoş ama ben geriliyorum falan de
Bu duruma müdahale etmezsen ona karşı soğuyacaksın ve hatta ilk fırsatta biriyle madden olmasa bile ruhen aldatacaksın onu. Bence o daha da üzer onu.
Umarım troll'dür de adam seni seviyor, değer veriyor. Adama üzüldüm, yazık emeğine sevgisine.
Oha nasıl ya benim hayalim bu ciddi misin inanmıyorum yaa
Bende subay oluruyorum ama yaşım sende küçük hemde sen bes sene beklemezsin
Bende çok Romantigim 😉
Şansina küs
AHAHAKSHSHSJS
Ne guzel iste mutlu yuvan sana deger veren esin var. Allahim ya bu hemcinsimi anlamiyorum
Millet ölüyor öylesi için sen de sıkılıyorsun yani şaka değil dimi
Sen istesen bunlari kesin gecer zamanla derdim ama o isteyerek yapiyosa bilemem ;)
Ne desem bilemedim adam sevgisini gösteriyor aslında tadını çıkar
Maalesef geçmez.
Bende bu kadar vıcık vıcık romantizmi anlamam. Saçmalık
Evlenmeden önce ne kadar zaman geçirdiniz birlikte? Yani onu tanımış olmanız gerekmez miydi?
Öylesi de gerçekten sıkar insanı biraz aksiyon şart
Ne güzel işte ya keşke benim gelecekteki eşim de böyle olsa herkes böyle eş ister aslında ama bulanda bunuyor 😅😅😅😅
Çok iyi anlıyorum bu tip koalar insanı aşırı sıkıyor ya erkek dediğin biraz sert olacak ne böyle vıcık vıcık
Bi de insan yalandan da olsa ya bi beğeni ya da bi yorum yapar görüşlere teyze cidden öküz gibisin ya da trol bi soru ki ilgilenmiyon, görüşlere gülüp geçiyon
Senin odunluğundan soğur askerlere davrandığı gibi davranmaya başlar sana ömür boyu odunluğuna romantik romantik davranır mı sence?
Bu duruma sevin bence ilgi isteyip de göremeyen çok kadın var. Fazla sıkılıyorsan konuş onunla ama bu sefer de odun birine dönüşürse pişman olursun
Sert olsa romantik olsun dersiniz, romantik olsa sert olsun dersiniz... Kadınları anlamak zor.. yani ona açık açık söyle bu durumu anlat.
çok saçma düşünüyorsun o soğukta o karda seni nasıl düşünüyor kim bilir diyorki şu iznim gelsede gitsem ne planlar yapıyor sen böyle yapmaya devam edersen çok ah vah edersin
zamanla geçmez abiyi tebrik ederim öncelikle işini evine getirmiyor ki siz isteseniz zaten sert olur bence yapmanız gereken şu açık açık konuşmanız buraya yazdıklarınız ve haricinde ne varsa dökmeniz olur
Ayrı kutupların insanısınız niye evleniyorsunuz arkadaşım biriniz A diğeriniz Z ne alaka evlilik?
Saf misin kızım sen keşke benimde öyle eşim olsa işte elinde olan kıymet bilmez bizim gibilerede öküzler düşer
boşan gitsin :D
@dkmdksmd malesef öyle benim tercihime göre olsa yarın boşanirim
Bende doğallık severim romantiklik insani geriyor çok yapmacık geliyor bana. Sen kırmadan konuş evde biz bize olalım de basbasa kalalım rahat olalım diye gir konuya anlat
ana kuzusu mu kocan, başkalarına sevılmek yaranmak ıcın sevgı pıtırıcklıgı yapar mı
Seninki mantık evliliği nokta kadar ona karşı sevgin yok
Sevişirken bana küfret hakaret et vur de kaba konuş de
İnan benim eşimde aynı çok sever yemeğe gitmeyi gezmeyi romantik sözleri ama ben tam zıytıyım. Birgün düzelir umudu var ama huy ya değişmez
Vay be böyle şikayeti olanda ilk defa duydum bence soýle gitsin ne olacak ki
Millet romantik koca ister Allah vermiş sana kıymetini bil.
Allah vermiş tabi ki baş üstü ama bence fazlası da boğar kadını
Hani derler ya kadınlar romantik erkekleri sever diye. Bu yalan. Kadınlar romantik kılıbık erkek sevmez. Sert erkek sever kadınlar.
Aslında çok şanslısın hemen hemen herkes bunu ister. Seni gerçekten sevene denk gelmişsin ama sen romantiklik istemiyorsun senin kararın kocanı kırmadan bunu ona anlatmalısın
rütbesini söylermisiniz sorun olmazsa bunu bilirsem baya yardımcı olabilirim
Romantik olsa suç olmasa suç. Sizin gibiler şımarık sadece. Adamı rahat bırakın
Bende askerin. Akşam olsunda evime gideyim başka birşey istemem. Eşmin özel günlerini hiç kaçırmam ama bende romantik olmayı pek beceremiyorum. Benim eşim de bundan şikayetci 🙂
Abi Asker derken ya bende msü yasa jsga deniyecem yoksa sivilde boku yerim en azından orda subay veya astsubay falan olurum ne gelirse afetemem
bulmuşsun bunuyorsun ne güzel işte benimkide böyle olsa
Kirmadan incitmeden hos bir dille guzel sozler hoslanmadigini soyle
Kızım errrkek kasaların hepsi hayvan. Kocanın değerini bil belanı arama
sensin o düzgün konuş tamam mı erkekleri aşağılamaya hakkın yok
Iyyyy
Çoğu bayanın isteyipte bulamadığı bir şey bu bence elindekinin kıymetini bilmelisin
İsteyip bulamadığı ama aşırısı bence zarar.
O senin odun hallerine katlanıyor sende onun romantikliğine katlan bir zahmet.
Bu iyiydi
😄👍🏻
Seviyo adam demekki onu kırmak istemiyosan sende ona ayak uydurmaya çalış kıymetini bil herkese ras gelmez öylesi
Asker ve sert değil mi bulmussunda bunuyorsun denir buna 😂 Bir de benim sevgilimi gör öffff hahahahah
Asker kişiliğini çok iyi bilirim ona bunu söylenemez isen asla anlamasını bekleme anlayışla karşılayacağını düşünüyorum
Demek bu ilişkinin odun tarafı sensin çiçem
Herkes seni yorumlarda gömmüş resmen ama ben katılıyorum sana sen sevmedik'ten içinden gelmedikten sonra neye yarar ki Kaç yıllık evlisiniz
Her gün Kadına şiddet haberlerini okumaya alışık olduğumuz ülkede senin şikayet ettiğin konuya bak
Sen bizi bide askeriyede görevde görsen bosanirsin galiba bu arada en romantik meslek asker polstir 🇹🇷🪖⚓😉😎
Kadının öküzü bu olsa gerek