5 yıllık sevgilisi olan kız sevgilisinden ayrılmadan beni garantiye alıp ayrılmış sonra tekrar onla konuşmaya başlayıp benle ayrıldı yani ortada aldatma söz konusu. Beni 5 yıllık sevgilisine rahatsız eden biri olduğumu aramızda hiç bir şey geçmediğini söylemiş. Çocukta beni dövmeye geldi bende kız beni dövmeye gönderdiği için intikam olsun diye yaşanılan her şeyi çocuğa anlattım sarılma öpüşme ye kadar sizce hata mı ettim yoksa onun yaptığının karşılığı mı oldu yorumunuz nedir?
Karaktersiz hissediyorum kendimi sizce doğru mu yapmışım , ne olur okuyun?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam ahbap. Bence iyi yapmışsın. Tabi ki gururun incinmiştir ama böylesi tam yerinde olmuş.
Kanka anlatınca kendimi aşağılık hissettim çünkü kızla benim özelimdi sonuçta ,, ondan dolayı bu vicdan azabım
mal tabii ki hata yapmışsın ne olursa olsun kızla yaşadıklarını anlatmaman gerekiyordu
O an çocuk sorunca anlattım bir an anlatmamam gerekiyordu ama ettim bir hata , ya ama kızın beni sapık gibi anlatması zoruma gitti çocuğa
ya sadece ciktik ettik desen yeterliydi nacizane fikrim bu yönde...
Ya yalan atıyorum sandı kız hiç bir şey yaşamadık sadece peşimdeydi rahatsız etti durdu diyince bende şunları şunları yaşadık diye anlattım siz haklısınız çıktık ayrıildık desem yeterliydi ama anlık hata yapacak bir sey yok yorumlariniz icin tesekkurler sizce karaktersiz durumuna mi dustum
kısmen.. neyse elden bir sey gelmez artik
Karaktersiz hissedicek bir şey yok, şirretlik eden oymuş zaten. İyi yapmışsın👌
Kanka anlatınca kendimi aşağılık hissettim çünkü kızla benim özelimdi sonuçta ,, ondan dolayı bu vicdan azabım
Yani biraz ayrıntı anlatmışsn, senle de çıktığını söylemen yeterli olurdu evet. Ama söylemesen ne dicektin ağzını burnunu mu kırsaydı
O an çocuk sorunca anlattım bir an anlatmamam gerekiyordu ama ettim bir hata , ya ama kızın beni sapık gibi anlatması zoruma gitti çocuğa
Bence ii yapmissin
Çocuğa benle konuştuğu ayı söyledim Ekimde konuşmaya başladık dedim o sıra ayrılmıştık geçmiş geçmişte kalmıştır dedi umursamadı. Sonradan kıza sormuş yaşanılanları kız yaşanmadı demiş ben yaşandı dedim kıza inandı beni dövmeye geldi tekrar sonra bana yumruk salladı çenemi sıyırdı sonra ben geri çekildim git burdan dedim konuşacak bir şey kalmadı dedim sonuçta bana inanmadı kıza inandı yetmezmiş gibi yumruk salladı orda onu dayak manyağı ederdimde bileğine güvenmez bıçağa sarılır diye uzaklaştım peşimden geldi ama dershaneme giremedi.
Hak etmiş
Çocuğa benle konuştuğu ayı söyledim Ekimde konuşmaya başladık dedim o sıra ayrılmıştık geçmiş geçmişte kalmıştır dedi umursamadı. Sonradan kıza sormuş yaşanılanları kız yaşanmadı demiş ben yaşandı dedim kıza inandı beni dövmeye geldi tekrar sonra bana yumruk salladı çenemi sıyırdı sonra ben geri çekildim git burdan dedim konuşacak bir şey kalmadı dedim sonuçta bana inanmadı kıza inandı yetmezmiş gibi yumruk salladı orda onu dayak manyağı ederdimde bileğine güvenmez bıçağa sarılır diye uzaklaştım peşimden geldi ama dershaneme giremedi.
İyi yaptın aga , kız baya yolundaymış. Pardon karı
Vay be. Demekki çocukta pek genişmiş. Her ayrıldıklarında kız başkasına gitse umursamaz yani. Sal gitsin
Bana dediki sen niye anlattın bunları dedi 2. Geldiğinde bende aldatıldıysan bil istedim dedim oda diyoki ben kafaya takarım böyle şeyleri diyo kafaya takarsa ayrılırlar bu kadar basit bide kız hiç kapanmak istemeyen biriydi kızı kapandırmış kız 1 haftadır kapalı aynı dershanede olduğum için biliyorum. Ayrılsalar bile ben o kızla olmam ama dostu olurum hayallerini yaşasın başkasının baskısıyla hayatını yaşamasın bir yandan da kızı kapandırdığını duyduğum için her şeyi anlattım ayrılsınlar diye yoksa o kız kölesi mi yani onun özgür olsun istedim
Allah için kapanmayan kulu için kapansa ne olur