ACİL TAVSİYE NAPMAM LAZIM?

erkek arkaşıma bakirelik hakkında yalan söyledim. Şimdi yalanım ortaya çıktı, çok genç ve meraklıydım aşırı pişmanlık duyuyorum üstelik beraber olduğum kişi beni elde ettikten sonra terk etti kullanıldım kısaca. Bunun şokunu atlatana kadar 10 kilo verdim elden ayaktan düştüm... vs vs geçti tabi arkadaşlar sıra aasıl konuya gelsin ciddi bir ilişkim vardı olanları ondan gizledim hangı kadın ister ki bunları unutmak yerine anlatmayı? ben de gizledim fakat yalanım ortaya çıktı erkek arkadaşım hayal kırıklığına uğradı benimle konuşmak istemedi 1 gün sonra salya sümük ağlayarak arkadaşına yazınca konuşmaya başladık fakat benimle adam akıllı konuşmuyor çok kalbimi kırdın artık olmaz bakire değilsin seni kabul edemem diyor sanırım benden soğumuş üstelik güvenide yok pazartesi günü buluşmak istedi yüz yüze karar vermesinin daha iyi olacağını söyledi. Sizce neden yüz yüze konuşmak istiyor? Pişmanlığımı mı ölçmek, olanlara karşı tutumumu yüz ifademden mi görmek istiyor? Nasıl bir tavır takınmalıyım fikir verin aşık mıyım neyim koca gün onu düşündüm:(
ACİL TAVSİYE NAPMAM LAZIM?