Aşk İlişkileri Sevgilim işine bak dedi ne yapayım? Flowerby Takip Et Xper 5 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilimi kıskandım. Sen yavşamış gibi duruyorsun dedim işine bak dedi ben de hoşçakal dedim engelledim. Ne yapmam lazım? Güncellemeler+1 yıl Ayrılayım mı Sevgilim işine bak dedi ne yapayım? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu sebepten engelledin yani 1 5 Yorumla Flowerby +1 yıl Bu laflara izin verirsem üstüme çıkar al sana beyin. D Yorumla AmintoBello +1 yıl Kıskançlık duygusuyla hareket edip insanları terslersen daha büyük bir kaşıkla beyin vermek daha mantıklı olur Yorumla Flowerby +1 yıl Sana lazım biraz terslemedim 👍 Yorumla AmintoBello +1 yıl işine bak Yorumla Flowerby +1 yıl Tesekkürler bir gereksiz daha, 👍😂 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İyi yapmaşın, eline sağlık. Engeli kaldırma. İşine bak sende. 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır gelmez ondan senin kalbini kırmak yerine yumuşak bir şekilde davrana blirdi 1 0 Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapman gerekeni yapmış işte 0 1 Yorumla Ayaktayapar +1 yıl Engellemişsin işte. Ayrılmayı göstermişsin Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Engeli kaldırırsan başka yerleri kalkar 0 0 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İyi bok yedin 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İşine bak 0 0 Yorumla
notnecessarilylove Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Geri adım atma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu sebepten engelledin yani
Bu laflara izin verirsem üstüme çıkar al sana beyin. D
Kıskançlık duygusuyla hareket edip insanları terslersen daha büyük bir kaşıkla beyin vermek daha mantıklı olur
Sana lazım biraz terslemedim 👍
işine bak
Tesekkürler bir gereksiz daha, 👍😂
İyi yapmaşın, eline sağlık. Engeli kaldırma. İşine bak sende.
Hayır gelmez ondan senin kalbini kırmak yerine yumuşak bir şekilde davrana blirdi
Ez geç
İşine bak.
Yapman gerekeni yapmış işte
Engellemişsin işte. Ayrılmayı göstermişsin
Engeli kaldırırsan başka yerleri kalkar
Engellemişsin sndnsnd
aman boşver işine bak
İşine bakmalısın :D
İyi bok yedin
İşine bak
işine bak
Gerekeni yapmışsın