Aşk İlişkileri Nasıl kavga çıkarırım dalga geçmeyin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konuştuğum biri var baya iyi anlaşıyoruz cidden sıkıldım kavga etmek istiyorum nasil olur? Güncellemeler+1 yıl Nasıl kavga çıkarırım? Nasıl kavga çıkarırım dalga geçmeyin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
brk777 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Giyimine karışıcak bir kişiyle bunun üstünden yapabilirisin mesela 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Karismaz o Yorumla brk777 +1 yıl İlgisiz ol ve sık Boğaz ettiği için tartışırsın belki Yorumla Soran +1 yıl Yapmicam üzüldüm Yorumla
anc034 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Kiskanclik yap, benim kiz arkadasim oyle yapardi, ya da hesap odemeye calis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Onu daha iyi tanımak için mi kavga çıkarmak istiyorsun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gururunu kıracak, adamlığına söz söyle ama fazla ileri gitme bence onunda içinde bilmeden yara açabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha kavga çıkaramadın sanırım 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya çok iyi anlasiyoz Yorumla
boşverseenee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki Yorumla boşverseenee +1 yıl Nşye kavga istiyosun Yorumla
StromAnqel Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gec yazdı diye trip at 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geç yazmoyo ki Yorumla StromAnqel +1 yıl Kizlarla. ilgili soru sor oradan trip at ya da ıngstram kiz varsa onu bahane et Yorumla Soran +1 yıl Çok saçma bunlar Yorumla StromAnqel +1 yıl He durup dururken kavga cikarman sacma degil bu sacma :) Yorumla
ceylinÇkObİLiYo Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Durduk yere küfür et xd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Küfür etmem Yorumla ceylinÇkObİLiYo +1 yıl Ok Yorumla
yürüyenyıkıkk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Allah'ım sen bana sabır ver şuna da akıl ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eleştir diye sormadim Yorumla
redalert_7 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çok kolay 🤣 siyasi görüşü neyse tersini savun 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Giyimine karışıcak bir kişiyle bunun üstünden yapabilirisin mesela
Karismaz o
İlgisiz ol ve sık Boğaz ettiği için tartışırsın belki
Yapmicam üzüldüm
Kiskanclik yap, benim kiz arkadasim oyle yapardi, ya da hesap odemeye calis
Onu daha iyi tanımak için mi kavga çıkarmak istiyorsun?
Evet
Gururunu kıracak, adamlığına söz söyle ama fazla ileri gitme bence onunda içinde bilmeden yara açabilirsin
Daha kavga çıkaramadın sanırım 🤔
Hayır ya çok iyi anlasiyoz
Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz ya
Nedenki
Nşye kavga istiyosun
Gec yazdı diye trip at
Geç yazmoyo ki
Kizlarla. ilgili soru sor oradan trip at ya da ıngstram kiz varsa onu bahane et
Çok saçma bunlar
He durup dururken kavga cikarman sacma degil bu sacma :)
Durduk yere küfür et xd
Küfür etmem
Ok
Allah'ım sen bana sabır ver şuna da akıl ver
Eleştir diye sormadim
Çok kolay 🤣 siyasi görüşü neyse tersini savun 😂
Yaş kaç?