Benim için evleneceğim kadında olmazsa olmazlar : namuslu (bakire ) ve hiç bir şekilde cinsel geçmişinin olmaması en önemlisi bu kritere uymazsa ciddi ilişki kategorisinden çıkar benim için. İkinci olarak çok kilolu veya çok zayıf olmaması , sonra olarak ise min. asgari zeka düzeyine sahip olması..
Sizin için en önemli kriterler nelerdir?
Sizin için en önemli kriterler nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Namuslu (yani namusu bacak arası sanmayan, yobaz olmayan, dürüst), mümkünse sarışın olsun, hatta İskandinav olursa tadından yenmez.
Aa tabiki bacak arasında değil olur mu hiç, mesela ben kulak arkasında arasında yasa ense kökünde..
Seni iki şekilde yorumlayabilirim, her ne kadar ahlak kavramın bana taban tabana zıt olsa da. Bakirsen haklısın, değilsen ahlaksızın ve iki yüzlünün önde gidenisin.
Hahaha ozelimi paylasmicam ama yorumun komik bu kadar diyorum
Evleneceğin kadının özelini şimdiden paylaş ama aferin. Tamam kanka etrafa sıfır kilometre diye de hava atarsın evlendiğinde, bu kafayla orjinal bakire bulabilirsen yani.
Daha yazmana gerek yok cevap atmicam çünkü iyi gunler
:d:d:d
? Seni güldüren şey ne anlamadım, beni fikren yendigin falan mı? Ben saçma sapan yorumunu umursamadım sohbeti bitirmek istedim amma ve lakin haini güldürmeem. Bakire olmayan bekar bir kadın ikinci el olmuştur , değerini ve kadınlığını kaybetmiştir. Yani kendine değer veren hiç bir erkek için bir önem arz etmez. Çoğu erkekler artık bu modellere bir önem atfetmez artık, açık kapıdan ben de geçeyim sonra ayrılız olur biter diye düşünür. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmus ama inanmayan çevresinden gözlem yapabilir. Özetle, ağlanacak haline gülmenin bir anlamı yok..
Baya cevap vermeyecekmişsin kanına dokunduk anlaşılan :d Komik geldi çünkü yobazsın, bağnazsın, ön yargılısın, bomboş bi adamsın. Dünyan çok küçük. Bana hain derken de haddini bil gizli üye. Kadına araba muamelesi yapan insan insan değildir zaten. Hiç şaşmaz kerhaneden de çıkmazsınız sizin gibiler. Tam da analcılara layıksınız. Uza.
Saçma sapan gerçek dışı fikirlerini önemsemiyorum , kanıma dokunduğun falan yok namussuzlugu savunmanın normallestirmen sinir bozucu ve buna açıklık getirdim. Yobaz olduğum falan yok. Bomboş bir adam olsam senin gibi namus sorunu olsam ben senin gibi namusslugu normalleştirmeye çalışıp gerçeklerden kaçardim. Dunyamin küçük olduğunu söylemen için beni tanıman gerekirdi ama sen sadece kendini yakışır şekilde ahmakça yaflamissin. İnanır misin bilemem ama senin gibilerle dışarda işimi bedava hallettigim için kerhanedeki meslektaşlarına hiç para harcamadim, anal oral hiç kirmadilar sagolsunlar
Hahh rengini belli et kerhaneci seni. Bana ettiğin hakaretler bomboş olduğunu da kanıtladı zaten. Bu arada inandığın dinde zinakar erkeğe zinakar kadın der bunu da bil de. Çevremde senin gibi boş ve dindar adamlar yok ben gayet mutluyum merak etme. Sana da ileride diktirmiş karınla mutluluklar dilerim moruk.
İnandığım hangi din, Ben dini inancımi mi soyledim? Kerhaneye gitsem söylerdim bunun ayıp bir yanı yok ordada senin gibiler var onlarla senin tek farkın (emin olmamakla birlikte) senin bu işi doğrudan nakit karşılığı yapmıyor oluşundur. Ben diktirmisine denk gelmem merak etme, altıma ala ala uzmaniniz oldun :d ancak sana aciz, çaresiz erkeğinle mutluluklar simdiden
Ahahahaha iftiralara bakar mısın? Boş hakaretler savuruyorsun moruk. Senin söylemenle olmuyor o işler. Sen muhtemelen bakirsin zaten, kuduruk erkek lafları bunlar. Neyse sıkıldım senden küçük dünyanda takıl hadi naş, emojimi de çalma ayrıca:d
Kendimden emin olduğum için gülümseyerek okuyorum su saçmalıklarini. Kuduruk olan kim belli :) senin açtığın konuyu ben sabote etmedim hanımefendi. Gayet de benim söylediğimle oluyor, bu işlerin böyle olduğunu sen de biliyorsun. patlak olduğundan, çaresiz erkeklere mahkum olduğunu bildiğinden senden farklı düşünenlere garezin var. Benim patlak guruha bir garezim yok, ben evlenmem diyorum bu , uzatmana gerek yok sus ve aciz aşkını bekle , bana saldirarak daha hızlı gelmez , okey?
Namussuz de, sonra sen başlattın de. Vallahi 1/A sınıfından gizli üyeyi alkışlıyoruz. Benim aşkım var bu arada sen evde kalmışlığına yan. Patlak anandır ayrıca ağzın yerde kalmış tikat et :d
Senin sulalenin a**mina o**rospu annenin a*mcigina koyarsam bi daha başkasına böyle laf edemezsin:)
Sjsksks git annene ağla :d
Bu beyinsizlikle fazla yaşamazsın zaten evlilik hayali kurma seninle evlenecek kıza acırım
Lütfen yorumlarimizi saygı çerçevesinde yapalim
Sana mı soracam saygıyı allahın yobazı bide saygı diyor
Namus konusunda bir sorun yaşıyorsan bu konu hakkında sorun yasamana sebep olan erkeğin yanına git onla konuş. Gerçekçi fikirleri ve kendi tercihlerini dile getiren kişilere sanaldan saldırganlık ve saygısızlık yapmak sana bir şey kazandırmaz. Kendine saygısı olan, değere sahip olan, düşkün olmayan hiçbir erkeğin bu tür kadınları ciddi ilişkiler için kabul etmeyeceğini , eh ne verirse kardır gözüyle bakacağını bildiğin için vahşilik yapıyor olabilirsin ancak bu senin sorunun, iyi günler
Umarım karşına a*mı bakire gö**tü si**kilmiş biri çıkmaz namus konusunda hiç bi sorunum yok şükür ama sizin namusu bacak arasında aramanız beni delirtiyo
Ben de umarım , çünkü zaman kaybı olur gerçekten. Umarım dediğim gibidir , sorunun yoktur ve hak ettiğin birini bulursun.
saygı sevgi anlayış beraber gülüp eğğlenebilmek, ben hariç kadınlarla yakın olmayan geçmişi temiz, dini sorumluluklarına düşkün, yazarken de fark ettim ne kadar imkansız olduğunu...
Zeki , saygılı ve büllüklü olması
Bulluk mü
Evet. Olmasın mı
Peki sen böyle bir kızı hakedecek ne yaptın
Soruya cevap vermeniz kâfi, isterseniz tabi
Bakir opması. Bakir değilse bi daha nah görür beni
L*
Güzeldiii
Sadakat ahlak dürüstlük
Bakirlik vicdan para
Zor..
@bluehairedwitch selam