Biraz yakın anlar yaşadık. 1 ay önce o sarılıp yakın dabranmıştı. Aşık olduğum için bu sefer ben sarıldım ve öpşmk istedim. Bişeyler oldu. Sonra bana dedi ki,
Ben başta seni alnından öptüm. Aslında gidecektim ama sen istedin. Seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı. Öpersem heyecandan bayılırsın demiştim. Sonra kendime dedim ki, öptüğümde bu kız bayılır diye düşündüm dedi. Seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı dedi. Seni o gözle görmediğim için, demek ne demek arkadaşlar? Bir de, seni öpersem bayılırsın heyecandan, demesi ne demek?
Ben başta seni alnından öptüm. Aslında gidecektim ama sen istedin. Seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı. Öpersem heyecandan bayılırsın demiştim. Sonra kendime dedim ki, öptüğümde bu kız bayılır diye düşündüm dedi. Seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı dedi. Seni o gözle görmediğim için, demek ne demek arkadaşlar? Bir de, seni öpersem bayılırsın heyecandan, demesi ne demek?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hangi kafa ile demiş içinden çıkılır bir durum değil ama öpersem ateşime dayanamaz sin gibi bir şeyler gevelemiş
Yok ben heyecanlı birisiyim ve ona aşırı aşığım. Eğer hani öperse kalbime iner heyecandan. Bu anlamda dedi. bana dedi ki ben seni orada önce alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. Sonrasında da seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. O günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım sttir git hayatımdan dedi. senden tiksindim demedim aptal, senin ağzına burnuna bir laf demedim dedi. Ben seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve o günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım dedi.
Bu arada biz onunla sadece öpüştük ve aynı yatakta dokundu etti hepsi bu
hiç bir şey anlamadım, çok kötü bir anlatım biçimi...
Sen orada, beni öpemezsin diyip durdun. Bende öpüştüm ama sonra seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı dedi. Ne demek ki, seni o gözle görmüyorum demek ne demek sizce
şerefsizin teki
bana dedi ki ben seni orada önce alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. Sonrasında da seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. O günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım sttir git hayatımdan dedi. senden tiksindim demedim aptal, senin ağzına burnuna bir laf demedim dedi. Ben seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve o günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım dedi.
Bu arada biz onunla sadece öpüştük ve aynı yatakta dokundu etti hepsi bu. Yani beni arkadaş mı görmüş de psikolojisi bozulmuş, yoksa beni öyle bir kız görmediği için ben isteyince mi psikolojisi bozulmuş?
Piçin tekiymiş gerçekten
Peki sence adam, beni öyle günü birlik bir kız görmediği için o günden beri şeyim kalkmıyor demekte haklı mı
Hayır değil tabiki
Eleman kendini beğenmiş biraz galiba. Bu tipler çok dayak yer genelde
Sen orada, beni öpemezsin diyip durdun. Bende öpüştüm ama sonra seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı dedi. Ne demek ki, seni o gözle görmüyorum demek ne demek sizce
Seni o gözle görmüyorum demek seninle öyle bişey düşünmedim seni arkadaşım olarak görüyorum senle olmazın Türkçe'si
bu arada ne olursa olsun o aşamada seni gelip öpen birine karşı şekilde bi cümle kurmazsın
bana dedi ki ben seni orada önce alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. Sonrasında da seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. O günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım hadi ordan git hayatımdan dedi
Senden tiksindim demiyorum aptal, benim orada canım sıkıldı dedi.
Ayrıca biz sadecee öpüştük
Aga siz ne yaşıyonuz anlamadım ki ben :D :D erekte olamadım ne. hahaah :D ya çocukta sorun var ozaman ya da heyecanlandı o an bahane bulmak için demiştir öyle. Erkeklerde o tarz heyacan veya anlık şok durumlarında o tarz problemler olabiliyor.
Yoo kardeşim o günden sonra mesajlarıma geç cevap verdi ve biz kavga ettik. 4 gün sonra da bu lafı diyip engelledi. Sence beni aşağılamış olmuyor mu
Evet seni aşağılamış baya
Ama diyor ki ben senden tiksindim demedim sadece seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım diyor. Beni ne yönden aşağılıyor o zaman?
Peki sence adam, beni öyle günü birlik bir kız görmediği için o günden beri şeyim kalkmıyor demekte haklı mı
adam senle başşak geçiyor sen hala onu mu demek istedi bunu mu demek istedi derdindesin
Yo knk zaten haddini bildirdim onun :)
Hem öptü sonra seni o gözle görmüyordum siye soğuk mu yaptı🥴
Evet. Dedi ki sen istedin öpemezsin dedin dedin bende öptüm dedi. Ama seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı dedi. Ne demek ki seni o gözle görmüyordum derken ne demek istiyor
Seni zorla mı öptü
Cok karışık yazıyorsun🤷♂️
bana dedi ki ben seni orada önce alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. (ben ona, beni öpemezsin diye söylemşltim) Sonrasında da seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. O günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım sttir git hayatımdan dedi. senden tiksindim demedim aptal, senin ağzına burnuna bir laf demedim dedi. Ben seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve o günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım dedi.
neyse anlaşılan sen açık yazamıyorsun... bana DM at. Yazamıyorsan takip at ben yazayım. Adamınki kalkmıyor, bahane uyduruyor gibi geldi bana
Ekledim
Olur olmaz kişilere içini dökmek, döktüklerini toplamak ile sonuçlanır.
cinsel manada birşeylerin senin için erken oldugunu düşünmesi geldi aklıma senin hakkında ciddi olması falan?
bana dedi ki ben seni orada önce alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. (ben ona, beni öpemezsin diye söylemşltim) Sonrasında da seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. O günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım sttir git hayatımdan dedi. senden tiksindim demedim aptal, senin ağzına burnuna bir laf demedim dedi. Ben seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve o günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım dedi.
seni ciddiye almamıyor galiba.
bana dedi ki ben seni orada önce alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. Sonrasında da seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. O günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım sttir git hayatımdan dedi. senden tiksindim demedim aptal, senin ağzına burnuna bir laf demedim dedi. Ben seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve o günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım dedi.
Boş beleş konuşmuş a q
İnadina öpmüş seni sen ona beni opemezsin dediigin için
Seni aşk anlamında bi yerde görmüyor bu yüzden de öptügu için pişman oldu
bana dedi ki ben seni orada önce alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. Sonrasında da seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. O günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım sttir git hayatımdan dedi.
Senden tiksindim demiyorum aptal, senin ağzına burnuna bir laf demedim, ben orada canım çok sıkıldı psikolojim bozuldu o yüzden erekte olamadım o günden beri dedi
Bunda anlaşılmayacak ne var Türkçe özürlüsü müsün sen
Mal mısın adam beeni aşağılıyor diye soru açtım işte fikir soruyorum defol
Ciddi düşünmüyor işte
Doğrudur ama bana dediği şey şu, seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. Bu psikoloji ile ilgili bir şey dedi. Bende diyorum ki o gözle görmeyen insan bunu kalkıp senden beri erekte olamadım olarak diyorsa suçu kısa atmış olmuyor mu sizce
Seni o gözle görmeden öpüştüğüm için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi
Boşver uğraşma derim
Sordum sadece
Şerefsizmiş niye öpüşüyon
İyi ama adam ve istediği için öpüşmüş sonra da erekte olamamış o günden beri.
Yalancı bence
İşte erkek olduğunuz için sormak istedim size. Dedi ki bana, ben başta seni alnından öptüm ama sen öpüşmek istedin öpemezsin dedin durdun ve bende öptüm dedi. Sonra bu durum canımı sıktı ve şeyim kalkmadı o günden beri dedi. Orada benim canım sıkıldı dedi. Bende diyorum ki hani bunu bana söylemesi doğru mu yanlış mıb
Yanlış böyle şerefsizleri nerden buluyorsunuz
Seni kucumsuypr demek
Doğrudur ama bana dediği şey şu, seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. Bu psikoloji ile ilgili bir şey dedi. Bende diyorum ki o gözle görmeyen insan bunu kalkıp senden beri erekte olamadım olarak diyorsa suçu kısa atmış olmuyor mu sizce. Seni o gözle görmeden öpüştüğüm için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi
Bi süre iliskiyw ara verin
Sizce adam bahane mi yapıyor
Arkadaş fazla özgüvenliymiş ama boş
O gözle bakmadıysa yatakta olana kadar nerdeydi. Bırak güzelim öyle insanları takma kafana sevdiğin ya da seni seven birini bekle
İşte o gözle bakmadım derken, sen düzgün bir kızsın öpüşmek istemezsin sen öpüşünce de soğudum anlamı mı var burada yoksa seni arkadaş olarak görüyorum anlamı mı var
Arkadaş olarak olabilir
sadece yatağa atmak istiyom demek
Sen orada beni öpemezsin diyip durdun. Bende öpüştüm ama sonra seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı dedi. Ne demek ki, seni o gözle görmüyorum demek ne demek sizce
adamın hevesi kırılmış sana gurur yapıyo sadece sende bunu bayan olduğun halde anlamadın pes 🤷♂️
Ne anlamaması ya gururumu kırdı işte zaten onu diyorum bana dedi ki ben seni orada önce alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. Sonrasında da seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. O günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım sttir git hayatımdan dedi. senden tiksindim demedim aptal, senin ağzına burnuna bir laf demedim dedi. Ben seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve o günden beri hiç ereksiyon yaşayamadım dedi.
sende dişiliğini kullan yol onu onudamı yapamıyon
Ne saçmalıyorsun ya soruya bak bide dediğine bak. Adam o günden 4 gün sonra bu ereksiyon mesajını attı bana.
Adam diyor ki seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım diyor. Ne dişiliği? adam seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi