Çirkin kız ne demek nasıl bir ruh halinde olur?

#çikinsinişteuğraşma
@çirkinsinişteuğraşma
Çirkin kız olmak nedir bununla başlayalım...
Çirkin kız olmak, bağımsız bir hayat sürdürmektir yapayalnız, çirkin kız olmak bazen hayal kurmaktır.
Çirkin kız olmak en sıradan erkeklerin reddetmesidir , ortamda dalga geçilmesidir.
yoldan geçen şakalaşan birbirine sarılan sevgililere imrenerek bakmaktır bazende acayip kıskanmaktır. Komlekselerle geçer hergünü çirkin kızın. Sevgilisi illaki olur o kızın ama yatmak amaçlı kullanılır bir anda sevildiğini zanneder ama öyle değildir. Çirkin kız vermeyince hakarete maruz kalır ve terkedilir.
ha birde fakirse estetiğe parası da yoksa iş çıkılmaz bir hal alır.
giyinir kuşanır makyaj yapar ama bir işe yaramaz tam tersi komik duruma düşer. Birisi sever sanırsın onunda derdi aynıdır yatak ! Ha birde demesinmi senin yüzüne bile bakmam ama kullanıyorum diyerekten. Sosyal medyada linç yemektir bir eleştiri yaptığında böyledir çirkin kız olmak. Ben 23 yaşında genç kızım biliyorum yazdıklarım ergence ama hergünüm yeni kabuslara uyanarak geçiyor. Sosyal baskı, yalnızlıkta cabası. Biliyormusunuz benim sevgilim sandıım kişi sen bakımlı olunca azda olsa güzel oluyorsun dedi. Üstüne sürekli aşık olduğu kızdan bahsetti. Gittiğim dershanede arkadaşlarım çirkin olduğumu söyledi. o günden itibaren gitmedim o dershaneye. İnanabiliyormusunuz libidomu düşürüyorsun dediler. Bende inadına güçlü ve özgüvenli duruşla. Ben Güzelim sen zevksizsin dedim... Üstüne iyice dalga geçildim. Anlaşılan şu ki özgüveli olmak bile suç çirkin kızlar için. Kendini göster değilsindir belki diyeceksiniz ama emin olun ki avutulmaktan sıkıldım. Çirkin olduğumu kabul edip para kazanıp estetik ameliyatı olmaya gideceğim ama bu ülkede bu aşamalar biraz zor olacak bu ülkede para kazanmak bile zor. ! @çirkinsinişteuğraşma #çirkinsinişteuğraşma Dipnot:#yaşadıklarımgerçekkesitler iyi günler...
Çirkin kız ne demek nasıl bir ruh halinde olur?