Özelliklede son günler morelim sıfır çok sinirliyim.
Sanki kızların hepsi ellerinde metre cihazıyla geziyorda erkeğin 1.80 den kısasını eliyor.
Sanki kızların hepsi ellerinde metre cihazıyla geziyorda erkeğin 1.80 den kısasını eliyor.
Hayır ya öyle olur mu baskül de var yanımızda boyunu kilosunu ölçüp yağ oranına kas oranına bakıyoruz. Instagram'da kaç kızı takip ediyor ona bakıyoruz sonra cebine bakıyoruz. Sonra tipine bakıyoruz. Sonra ismine bakıyoruz. Ebu Bekir Sıddık gibi isimleri kabul etmiyoruz. Beğenirsek elemiyoruz ne zannettiniz awsu.
He uzun boy🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cevap
4Cevap
Saçmalama kardeşim ben çok göruyorum benden kısalarin sevgilisi olduğunu kızlar seciyor yani burda böyle yazdıklarina bakma
Daha kötü şeyler var bacakları, kolları olmayanlar; kör olanlar, sağır olanlar..
Bilmiyorum o durumda olmadığım için yorum yapamayacağım kaç ki boyun bu kadar takıyorsun
2 metre odun düşün birde zeki ve konuşmasını bilen komik biri hangisi daha hoş durur..
Kısa boylu olmak kötü değil bu düşüncede olmak kötü
Saçma ve abartı bi takıntı. Sevgilim 1,70 gayet de beğeniyorum. Sen de takma kafana kendileri 1.50 değilmiş gibi konuşmayı severler
Kanka niye illa uzun boylu olsun diyorum cevap veremiyor bu sadace saçma bir takıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?