Diyelimki sizde seviyorsunuz bunu ona itiraf edermiydiniz?
Peki ya siz erkekler bunu bile bile bir karşılık verirmiydiniz?
Peki ya siz erkekler bunu bile bile bir karşılık verirmiydiniz?
Yaş , hayatın boyunca kat ettiğin yolu gösteren bir uzunluk birimi. Peki bu yolda neler kaybettin neler yaşadı, neler kazandın.
Bu yolda sen hangi engellerle karşılaştın, bu engeller seni hayata hazırladı mı ? Bu yolda hiç mi gönül sapağı olmadı.
Geldiği yolu inceleyin,nelerden ve nasıl geçmiş. Öncelikle sizinle aynı hayatı yaşayabiliyor mu ? Düşüncelerin durumu ve ciddiyeti, bir ortamda sevdiğine nasıl bir sadakat ve bağlılık ne derecede.
Heves ve zevk peşinde olmamalı. En iyi kararı siz düşünüp tarttıktan sonra vermeniz gerekiyor.
++1
Burger king de çalışırken bayan bir müdürüm vardı. Benden 5-6 büyüktü. Ona çok yakışan bir pantolon vardı. Bir gün benden büyük olmasının verdiği cesaret ve iyi niyetimle bu pantolon size çok yakışıyor dedim. demez olaydım. Kafayı taktı. Bir gece vardıyasında yanıma gelerek yarın ikimizede izin yazdım beni sinemaya götürsene dedi. götürcem ama kız arkadaşımı dedim. Senmisin öyle diyen :) haftalarca emdiğim sütü burnumdan getirdi :S
Çirkin değildi. çok üst kademedekilerden biri ona aşıktı. Şimdi evliler :) Bende güccük olduğum için büyükler ilgimi çekmiyordu. Şimdi sadece büyükler çekiyor iligimi :)
kaç yaşında olduğuma ve erkeğin de kaç yaşında olduğuna bağlı tabiki. 35in üstündeysem olabilir.25in üstündeysem benden bikaç yaş küçük olabilir. yaşa bağl işte.
AAA bence çok mantıklı değil.Ama kısa süreliyse önemli değil ileriye dönükse biz daha çabuk yıpranıyoruz bunu hesaba kat artık
Cevap
16Cevap
yaş farkından çok yaşların kaçlarda olduğu onemli
erkek 19 bayan 25 olursa sıkıntı olur
erkek 24 bayan 28 olursa olmaz. bu olgunlukla alakalı erkeklerin küçük yaşta olma durumlarında
he yaa
Yaşı büyük olan erkek olsa hiç problem olmaz ama genelde kadınlar erken yaşlanır diye bir mantık var Türkiye'mizde. Belki senle flört eder ama çevre baskısı yüzünden evlenme kararı almakta o kadar rahat olabileceğini düşünmüyorum.
bu sorulara verdiğim cevaplar da kendimi baz aldığım düşünülüyor belki ama ben yaş farkının çok anormal aralıklarda olmadığı sürece,(bana göre normali 6+,anormali 12+)sıkıntı yok,neden olmasın...
ikinizinde yaşı büyükse sorun olmayabailiyor. olgun olan 2 kişide 5-6 yaş sınırdır
+50
(+) ladım...
erkeklerin büyük çoğunluğu kendinden büyük kadınlardan hoşlanır.
30 lu 40 lı yaşlarda 6 yaş fark bile değil bence. bence önemli olan sevginiz karşılıklı mı? bu yaşlarda seven sevgisinde tereddütsüz olur ve açılır.
bu yaş ile alakalı bişi olgunluğa erişmiş 2 bünye için sorun değil ama eğer yaşlar gençse problem olur !
Önemli olan olgunluktur bence.Benden 3-4 yaş birisi bana aşık olabilir, bu normal bir durum.Olgun birisiyse bence sorun oluşmaz.
yaş günümüzde önemli değil artık...torunu yaşında olsun kızı yaşında olsun birlikte olan çok..erkek yaparda kadın yapamazmı?
Valla hep beklediğim birşey. Sevdiğim kişinin benim ona söylememi beklemeden gelip duygularını açması. Ah, ahhhh :)
olur tabi neden olmasın. bi yaştan sonra, yaş farkı falan kalmıyo zaten.
çıtırlar iyidir, iyi.
6 yaş küçük derken kaç yaşında eleman?
Verirdim. 5-6 yaş bence sorun değil.
Zor bir soru seviyorsam elbette,sevmiyorsam asla.
Bişey olmazki asmaya su yürüdüyse.Gerisi teferruat
iki tarafta yeterince olgun düşünce varsa olur.
supyenciye bak hele :D :D
Ey gidi Turkay Soray -Sultan Gelin
Şartlarımız elveriyorsa, bence bir mahsur yok.
@bebeki aşık olabileceğin biri ve sana mutluluk verebilecek biriyse neden olmasın 😊
cok fark var..zor yani
olursa nolur..oluru var gibi.
6 çok fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar