Bu sorumada gelirmisiniz minnoşlarım 😊😘
Özgür ruhlu birinden sevgili olur mu?
Bu sorumada gelirmisiniz minnoşlarım 😊😘

Niye olmasın? Özgür ruhlu olunca daldan dala mı oluyor insanlar? Ya da sevgili olduğunda ruhumuzda mı esir oluyor?
Özgür ruhlu bir kadın severse seni saçma sapan triplerle üzmek yerine mutluluğa odaklı olur. Anı yaşamaktan keyif alır bu insanlar. Kaçımız anımızı gerçekten yaşayabiliyoruz? Üzerindeki ölü toprağı bile atmana destek olabilir böyle bir sevgili. Yaşadığın hayattan keyif alırsın.
Evet , eğer seni seviyorsa senin adına sevinmelisin senide özgür bırakır ve sıkmaz,, ama özgürlük kastın, rahat olmak, rahat yaşamaksa, başka kızlarla gezip tozmak, takılmak falan değil, o özgür ruhlu değil, çapkın erkektir,öyleyse, ondan bı cacık olmaz, onunki sevgi değil,, et peşinde koşan abazalik tır,,, ben yay burcuyum,özgürlügümü hiç bir şeye değişmem,, ruhum özgürdür, gezerim, tozarim, çalışırım, ama sadece 1kisiyi severim, ve tüm güzel olan her şeyi onunla, yaşamak isterim, benim yaşantımda,1 kadın olur , ve o kadında huzur ve mutluluk bulmak isterim,, kesinlikle sikmam, vede kesinlikle sıkılmaya da gelmem, tam sadakatla , bağlanır im, tam sadakat beklerim, kesinlikle yanlış yapmam çok şükür, ama karşı taraf yanlış yaparsa, hiç bir zaman affetmem, bir kere güvenirim, güvenimi yitirirse o kişi, bir daha asla güvenmem , ve birlikte olmam, benim hayatımda, iki renk vardır, Beyaz ve siyah,, ya beyaz sın,ölene kadar beraber olurum, ya da siyah sındır , anında silerim,, aşkından olsemde hayatımdan çıkarırım,, biz özgür ruhlu insanlar çok eğlenceli insanlar oluruz, çevremiz geniştir, yalanla dolanla işimiz olmaz, seversek tam severiz, silersek bir kalemde, yani anlıcan, böyle birini bulduysa, onunla adam gibi konuş , seni sevdiğine inanırsan,, ve de onu çok seversen, ölene kadar sana macera dolu bir hayat yaşatır , Arkadaşım,,, burcu nedir bu sevgilinin,, vede senin burcun ne
Özgürlükten kastimiz ney anlamadim ama ilişkilerimde kimseyi kısıtlamadim yani partnerim robot değil onun da hayati, arkadaşları var. Ben şahsen arkadaşlarımın yanında kimseyle konuşmam telefonla ilgilenmem annem dahi arasa kısa konuşurum ama dışarı çıkarken haber vermemek başına buyruk davranmak özgürlük değil saygısızlıktır nerede olduğumu bilmesine hakkı var sonuçta o öylesine biri değil
Olur, neden olmasın..
sevdiğimiz insanları neden kafese tıkıyoruz ki zaten. var ya bır söz serbest bırakın dönerse sizindir diye , karaktersiz olanı ne kadar sıkarsan sık bir gün uçar , karakterli olanı da istediğin kadar Özgür bırak seninse senindir.
Cevap
62Cevap
İstediği kadar özgür ruhlu kafalı elli ayaklı olsun. İnsan ateşte yancağını bilip özgürüm diyip girmiyorsa. Sevdiği olmadan da yancağını bilip ruhum böyle diyip salmaz. Kaybetmekten korkmayanın ruhu diğil kalbi özgür.
Olmaz ya elde tutulmaz o kişi hep özgür olmak ister, zor gibi biraz.
Ben istemem şahsen insan sevdiğine eşine her ne ise artık ona göre davranmalı neye kızıp sinirlendiğini bilip onu yapmamalı neyi sevdiğini bilmeli özgür ruhlu istemem yok eksik kalsın.
Şu an hayatımda kimse yok şayet olursa özgür ruha sahip birisi olmasını isterim kafasına esen herseyi yapan biri korkusuz
Çatılardan atlamasın bana da ikram etmesin yüksekten korkuyorum yükseklik korkumu bide hız korkumu tetikleyen şeyler yapmasin
Yeterki
özgür ruhlu çok saçma bir şey her insan özgür ruhludur kıyafet konusunda ise her iki taraf birbirinin fikrini dikkate almalı
Dizginleyebilirse evet. Ama genelde bu tür kişiler (ben de dahil) bu tür şeylerde beceriksizdir ilişkiler konusunda.
Bizi biz yapan ozelliklerimizi almadigi surece olur
Ben de özgür ruhluyum ama öyle birini sever miyim bilemiyorum..
Olur da özgürlük kavramından ne anladığına bağlı işte
Özgür ruhluyum ama aşık olduğum kadını Ömür boyu bırakmam tabi karşılıklı
Ozgur ve rahatlik gibi vs bir cizgisi var eger o cizgiyi gecmiyorsa sorun yoktur.
Olmaz sağa sola bağımlı ve kendi fikirleri olmayan kişilerden sevgili olur
İnsanına göre değişir ama pek özgür ruhlu sevmem ben olmaz yani onla
Özgürlüğünü yaşasın
Sonra benle tekrar özgülüğümüzü yaşasın..
#Just
Kadinlar kiskanctir. Ozgur ruhluyu istemezler. Karisicaklar😀
Özgür ruhlu birinden sevgili olmaz. Açık ilişki dediğimiz tabire cuk oturmak isterler.
Ben özgürlüğüme düşkünüm şahsen. Oluyor neden olmasın..
Yay burcuyum. En belirgin karakterim özgürlük. Ve evet benden çok iyi sevgili olur
Erkeğin özgürlüğü kadının kıskandığı noktada biter.
Elde tutmak zor olur ama arada güçlü bir sevgi ağı varsa olabilir.
Olur bence neden olmasın. Daha kaliteli bir ilişki olur.
Şahsen özgür ruhlu biri olarak söyleyeyim sevgili yapmak bize göre değil biz kısıtlanmaya bunalmaya gelemeyiz ama sevginin ruhla değil kalple alakası var kalbine yerleştirdiğinde zaten gittiğin her yerde seninle gelecektir. naçizane düşüncem
Ruhu değil kalbini esir almak gerekir
Baskıcı, kısıtlayıcı, kıskanç bir kişiye nazaran çok daha güzel sevgili olur öyle bir adamdan. Özgür ruhlu insan sevgilisine karşı da anlayışlı olur.
vurkaç olur o dilediğinde görüsülür bulusulur çünkü özgür ruhlu üstüne gidersen kaçar
Beni takmayacak derecede özgür ruhlu ise sevgili falan olmam
Kişinin özgür ruhlu olması değil, dikbaşlı ve uyumsuz olması sorun.
Olmaz bu ülkede okadar geniş bir karakterde olan birini tanımadım daha anca fuckbudy olur kimse kendini kandırmasın
Özgürlüğün de bir sınırı var geçiyorsa olmaz kusura bakma. Bugün özgürlük der adına yarın başka bir şey. Tadında bırakmak önemli :)
Özgür ruhlu olursa istediği zaman gider istediğini zaman gelir aferdersin ama yedek oyuncu olursun🙊😌
Ahahahahaha olur olur kendimden biliyorum çok eğlenirsin yanında sıkılmazsın :D
Olur elbet, ama kısa süreli. Eğer özgür ruhluysa zaten çok fazla durmaz, bu çok açık.
Sadık ve saygılı olsun devamı çorap söküğü gibi gelir zaten
Ben öyleyim. Kendim gibi olur, severim öylelerini. Sümük gibi yapışan sevmiyorum
Kova burcu erkeği ise olunur Yay burcuysa hiç birşey olunmaz. Kaçın kurtarın kendinizi😄
Su zamanda iki kişinin sevgili olması için sosyal medyada merhabalasmalari yeterli oluyor malesef:(
Olur neden olmasın, ilişkide sadakat olduktan sonra
Özgürlük anlayışına göre değişir.
Olmaz o ruhunu gezdirsin doyursun :))
Olur panpa niye olmasın kız
olur hemde çok güzel olur yaani :):)
Çok zor. Hem birine bağlı olup hem özgür olunmaz.
Sende özgür ruhlu olursan sorun olmaz😄
Özgür ruhluyum bilmiyorum 😂
Özgür ruhlu başka biri ile çok güzel anlaşırlar.
Harika oluyor emin olun buna 🔥🌹😍
bu arkadaşlar iş ciddiye binince kaçar
Özgür insan yalnış yspmaz yeğen
Olmaz tabi. Özgür ruhlu da sınır olmaz.
Olur da sancılı olur sanki
Olmaz denedim olmadı da bana evinin direği lazım.
Olmaması için bir sebep yok.
Olur tabiki, neden olmasın...
Olunur ama fazla bağlanmamadan 👍
Fazlasi zarar bana uygun olmaz:)
Sevmek esaret değildir, tabi ki olur
Olur sevgililer birbirini özgür bırakmalı
Olur ama bana yar olmaz 😅
Evet olur, asıl ondan iyi olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?