Sinirli, kırgın bir boğa erkeğine nasıl davranmalıyım. Boğa erkeğinin gönlünü nasıl alırım. Kısacası boğa burcu erkeğine nasıl davranmalıyız özellikle boğa burcu olan erkekler cevap verirmisiniz..
Cevabın nedir?
+1 yılbenim sevgilim de boğa burcu aglamaktan şişmiş gözlerle nerdeyse tüm yorumları okudum... ya bizimki tuhaf oldu.. ortada kavga da yok aslında.. sadece baştan beri benle aşırı çok ilgileniyodu.. ve ben de haliyle baglandım alıştım kapıldım gitti... şimdi sınavları var bazen kötü geçiyo abzen görüşemiyoruz ve o moralsiz oluyor haliyle yanında olmak istiyorum (buarada başka şehirde) ama bana da ilgisiz konuşmaya başladı... ben de zaten özlemişim zaten sınavlara hazırlanmasından hasret kalmışım bir de onun soğuk aşkımlı konuşması beni çok kırdı... ben de üstüne gittim... ve olmuyosa bitsin dedi.. üzerine epey konuştuk... boğuyomuşum onu... ben de boğmıcagmı söledim ve ne istediğine karar vermesini de... onu çok seviyorum..:((( sonrası nolacak bilmiyorum...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Boğa burcu sinirlenirse önce sus. Bir süre bekle çünkü hiddetlenirse kırıp döker. Tersi pistir, saldırgan olur. Sana değil kendine zarar verir
Sakinleşmesini bekle biraz. Sonra gönlünü almaya çalış. Kur yap, yemek yap çok sever yemek yemeyi.
Ama sakın gitme. Trip de atma. Bırak kızsın küssün dayanamaz gelir o zaten. Sen sadece bırakmadığını ve pes etmediğini göster ona. Üzerine gidip sıkmadan ama. Bir süre kendi haline bırakmak önemli.
Konu tamamen kapanana kadar da sinir olduğu şeyleri yapmamaya özen göster, suyuna git.
Ayrıca uyduktan sonra daha iyi hissederler haberin olsun
Aç ve uykusuz ise sinirli olurlar dikkat et.624 Yorumla
Balık+1 yılÜzerinden zaman geçmiş ve hala soğuksa bir süre konuşmamanı tavsiye ederim. Tecrübeliyim bu konuda. Yani şimdi ayıp olacak biraz ama erkek arkadaşım boğa idi ve uzun süre flört ettiğim kişi de boğa burcuydu.
Mesafe koy, soğuk davran konuşma. Allah allah kız elden mi gitti acaba diye geri dönüyorlar. Ama abartma tabi. Dene. Eğer ters tepki verir, sen aramayınca hiç aramazsa tekrar tut bırakma.
Kısaca bırakmış gibi yap ama bırakma
Ve çapkın olurlar. Okulda bulurum düşünceleri olur. Ama tilki geri döner kürkçü dükkanına
Balık+1 yılBırakmış gibi yapmaktan kasıt ilgisiz olman. Yani hassas bir durum. Fazlası ya da azı kötü olabilir kararında olacaksın.
Boğa gücü sever. Seni seviyorum ama sensiz de olur havalarında ol ama asla bunu ona söyleme.
Mesaj atma mesela sabah, ondan bekle. atmazsa normal günaydın de gülücüksüz. Bırak o sürdürsün konuşmaları. Sürdürmeye niyeti var mı yok mu anla
Ne serbest bırak ipleri ne de sıkı tut. Bakalım ne yapmaya niyetli.
Buluşmaya davet ederse mutlaka git ve sıcak davran
Asla yalvarma. Sensiz ölürüm havalarında olma. Güçlü görün
Boğa+1 yılResmen beni tarif etmişsin boğa burcuyum :)
Balık+1 yılHani bazı insanlar vardır seviyorum demez ama bilirsin ya işte öyle.
Sevdiğini bilsin ama söyleme
Bırak beni seviyor musun desin sana
İşte o zaman tek yapman gereken şefkatle sarılıp tabiki seni çok seviyorum şapşal demek.
Şüphe etmesini sağla
Yani kız elden gidiyor mu yoksa demesini sağla
Tabi asla kıskandırma. Nefret ederler
Balık+1 yıl@harbideli nasıl yani geri dönebilir mi
Balık+1 yıl@harbideli yok demedim bişe onlarla ilgili
Balık+1 yıl@harbideli teşekkürler
Astroloji & Burçlar konusunda 468 cevap paylaştı. ben bır boğayım ve burcumun tam anlamıyla özelliklerini taşıyorum , bak şimdi boğa erkekleri sinirli olur ama sevdiği aşık olduğu kadına karşı çok esnek davranırlar gizliden gizliye kıskanırlar ve tamamen güvenmezler zamanla güven oluyor sonra bir kaç yanlışı affeder ama çok fazla yanlış ve hata yapılırsa boğa vazgeçmeye başlar ve sogur soguduktan sonra tekrar ısınmaz şimdi sen boğa erkeğine bir sürpriz yap bir hediye al =) sevdiği bir şey ile ilgili olsun mesela ben kedi aşığıyım bana kedi ile ilgili bişi alındıgında bütün sinirim bitiyor rahatlıyorum =) sevdiğim şeyi görünce mus mutlu oluyorum =) ve buna sebep olan kişiyi yüreğimde zirveye çıkartıyorum =)
18 Yorumla
ben boga burcuyum ona guvendigini hissettir ilgi goster gec cevap verme sinirlendimi yanından kaç özellikle eleştirme olduğun gibi seviyorum seni de eleştirceksen tatlı dille yapabilirsin inatcı olur bir konuda ısrar etme bagımsızlıgı sever kimse karısmasın ister ama nedense kıskanctır cok :D özellikle alıngan yapısı olur hassas sen farketmesende kalbi kırıldımı yani güven duygusu gittimi siler atar gibi biraz konuskan ol biraz oturaklı ol yerine göre tabi romantik arada hediyeler ilgi sevgi güven hissettirdinmi aşkı her daim yaşarsın :)
33 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 953 cevap paylaştı.
+1 yılEger boga erkeği hâkli ise ve israrla hâksizmiş gibi davraniyorsaniz bundan kacinin. Sonra , boga erkeği yaptigi fedakarliklarin göz ardi edilmesine de cok içerler. Hem göz ardi edip hem de yaptigi bir fedakârlık üzerinden onu suçluyorsanız bunu da yapmayin.
Gonlünü almak istiyorsan da kisa bir süre onu yalnız birakin ve biraz siniri geçince iletsim kurun.015 Yorumla
Boğa+1 yıleger hâksiz isen bu cok önemli, ondan ozur dilemeni tavsiye ederim. eger özür dilemem dersen, alttan almani tavsiye ederim. Cok sinirli ise cok kisa süre yalnız birak bence.
Boğa+1 yılBoga burcu erkeğini en önemli ozelliklerinden biri de , karsindaki kendisine trip atiyorsa, tavir yapiyorsa o da yapar. Gönlünü almak aklina gelmez. Ve gereksiz tiripleri de sevmez. Cok alinganligi biraz düzeltmeniz gerek.
Boğa+1 yılAranizin düzelmesine özür yetmiyorsa kisa bir süre onu yalnız birakin ve biraz sakinleşince iletişim kurun. Zaten sizi seviyorsa mutlaka yumusayacaktir.
Sevmedigimiz seylerin basinda yalan söylemek ve yapilan iyiliğe bir suçmuş gibi yaklaşmak var. Ayrica cok alingan olunmasini da sevmez boga erkekleri.
Boğa+1 yılNe yaptın bilmiyorum ama bir hataydi , bir daha yalan söylemeyeceğim gibi seyler etkili olur.
Seni seviyorsa mesafe önemli değil. eger mümkünse gittiği yerde onu ziyaret ederek sürpriz yapabilirsiniz. Bu ona olan sevginizi gösterir ve o kadar yolu gitmeniz de onun için kayda değer bir etki yaratir.
Boğa+1 yılUmarim düzelir. Her zaman alttan almayin sakin. Hakli olduğunuzda hakkinizi koruyun. Sadece hâksiz olduğunuzda hâkli olduğunuzu iddia etmeyin ve yalan söylemeyin. Eger herhangi bir konuda sorunuz olursa yazabilirsiniz. iyi bayramlar..
Boğa+1 yılRica ederim, olmam elbette yazabilirsiniz. iyi bayramlar tekrar..
Yalan soyleme samimi ve icten ol ozur dilemekten cekinme sev sevdigini soyle yumusak ve saygili davran cok sey istemez boglar 😁
Hassas ve kirilgan oluruz ama saglam severiz14 Yorumlamerhaba ben boğa burcu biri ile görücü usulu görüştüm ama olumsuz dedi 6 Şubat depreminde üç kız kardeşini kaybetmiş bunun için arasam mesaj atsam tepkisi nasıl olur
Arkadaş ayağında yaklaşsam kız kardeşlerinden bahsederken çok üzgündü gözleri doldu ağlamaklı oldu ama ağlayamadı nasıl yaklaşayım sizce
00 Yorumlabende boga burcuyum. eger onu kırdıysan o seni kovsa bile sakın gitme arkanı dönme devamlı onun yanında ;) o affeder siniri geçince birde çok kıskanç olur boga erkegi kıskandıracak bişeyler yapma yeter bir tek o zaman affetmez.
029 Yorumlabulaşma uzak dur derim boğa burcu erkekleri çekilmez
55 Yorumlao sinirli anlarda ciddiye almayın bizi, kırgınlığım da fazla sürmez kendi adıma
05 Yorumla
+1 yıluzak duracan sakinleşmesını beklıyecen ne zaman gülmeye başladığını gördüysen o zaman yaklaşacan gönlunude almak için bır hedıye al bu yeterlıdır.
02 Yorumla
Oğlak+1 yılfarketmez o hedıyenın degerıne bakmaz sende kı degerıne bakar...
+1 yılKırmızı giyinme sinirlenir
11 Yorumla
+1 yılsuyuna gitcen yoksa yalan
00 YorumlaKırmızı giyme yeter..
01 Yorumlaben boğa burcuyum işin çok zorr valla :D
01 YorumlaBoğa burcuyum sinirli oluruz ustune fazla dusme
01 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsadık ol.. herşeyi onda ara..:)
00 Yorumla ii davran
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı