Yapmayın böyle
Güzel kadınların VE yakışıklı erkeklerin ayakları da kokar mı?
Yapmayın böyle

Insanın ayak makat ya da ağzı kokar. Bunlardan hiçbiri bende yok asla kokmaz diyenler yalan söylüyor emin ol. Benim ayaklarım kokar bakım spreyi aynı ayakkabıyı 3 gün giymeme günlük yıkama derken çözüm buldum ama kalitesini bilmediğim bir terlik giysem yeniden kokuyor
Demekki güzel cirkin farketmiyo
'ne dedi doktor sana 🤔🤔
Her ne kadar yakışıklı olsam da, benim ayağımın kokmamasının 3 sırrı var 1. Temizliğime dikkat ediyorum, kendime bakıyorum. 2. Kaliteli çorap giyerim havadar. 3. Ayakkabım spor ve hava alıyor çok rahat. Ve yanlış anlaşılmasın kadın ayağı resminde bacak gözüküyor bu caiz değil kadınların ayakları caizdir, resimdeki günah. Sağlıcakla 😊
Resimdeki alıntıdır
Başkasını bacağı da günah 😊
Ozelden yazamadim buradan yazayum kardesim merhaba. İnam Şafii ye gore ayak avrettir ve tercih edilen fikhi gorus de budur. Normalde erkek ayagi köşeli guzeldir de, erkek calisiyor kendini koruyabiliyor bu yuzden ayaginin ortunmesine gerek yok.
Merhaba,
Bu zamana kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım. Korksam korksam ben okyonus esintisi kokarım.
Kimsede de böyle bir şeye tanık olmadım. Seçici olmanın verdiği rahatlık bu olsa gerek..
Merhaba
Okyanus bide bayaaaa özgüvenli
Duş jelim ve yıllardır değişmedi.. 🙈
Hımm duş jelinde formül
Yapısal olarakta kötü koku olması mümkün değil, konuyu açmasa daha iyi..
Kişisel bakım ve temizlik olduğu müddetçe kimsede olmaz kanısındayım.
Cevap
31Cevap
Kokar tabiki kokmayan ayakta sıkıntı vardır, güzel ya da yakışıklı her kes için geçerli,
hayal ettim de, evde Türkiye güzeli seçilmiş biriyle evlisin eve geliyor leş gibi ayakları kokmuş, gidiyor bide wc ye çatır çatır :D
😂😂😂içim rahatladı gerçekten
Herkesin ayağı koka bilir. Guzel çirkin farketmez. Bu kokunun nedeni ayaklardaki mantar, ayakkabının kalitesizliği ve daha ciddi problemlerin habercisi olabilir
Sağolun doktorum çok aydınlandım ayakkabı mı çöpe attircaniz illaki😂😂
Boşver atma 😀Paralanana kadar kullan
Günde beş vakit yıkarsanız ve güzelce kurularsanız kokmayabilir. Ayrıca ayağınızın terlememesine dikkat edin. Evde vakit geçirdiğiniz sürece çıplak ayakla kalın. Terliklerinizi yıkayabilirsiniz ya da uzun süredir kullanıyorsanız artık yenisini alın. Bunun gibi önlemler alabilirsiniz
Ama corapsiz gezemem ben hemen hasta olurum
Yıkamada sorun yok âmâ corapsiz asla
Erkek ayağını biraz daha zorlasan orangutandan falan koyacaktın herhalde. Daha zarif bir erkek ayağı yok mudyu. 😂 sorunun cevabına gelirsek, tamamen bakım ile alakalı
Nerde EN beteri onu buldum😂😂😂
Günlük çorap degişimi 2 ayakkabıyı gün asırı değişimli giyme gün ićinde ayakları yıkama ayak kokusunu önleyebilir bende pek kokmaz kışın bot giyersem bazen olabiliyor ama normalde kokmaz.
Tenden kaynaklı degilmi
Evet tenden kaynaklı olma ihtimali fazla ama hiç kokmayan ayak bile akşama kadar bot içinde havasız kalsa kokar yani
😂😂😂😂 güncellemeye yarıldım ya👍. Kokabilir. Genetik olarak etkileşim, ter, felan kaynaklı bişilet vardır. Sık sık bakım yapmak lazım. Islak bırakmamak, kurulamak, kokulu sabunlarla yıkamak işe yarar bence...
Napiyim ulan kendimden örnek 'ne zaman versem soruya değil bana yardımcı oluyolar
Sorumu sebeto ediyolar kendimi kokuşmuş ayaklı göstermişim bide teselli alıyorum 🤭🤭
😂 Salla, sabota edenlerin bile kokuyordur belki🤭. Kişi bakımlı olursa bişi olmaz bence. Birde kaliteli ayakkabı da önemli. Hava almayan ayakkabı kötü oluyor.
Kısın babet giyilmez âmâ bot giyiyorum süs saticam diye hastanelik olamam
Bazıları demiş hergün aynı ayakkabı giyme
Sanki sabancının torunlari😂😂😂
😂 tabi. Ama 2 çift almaya çalışın, bir gün dinlenmeli giyin ayakkabıyı. Doğru kullanımı demeyeyim de, daha uzun ömür ve verimi böyle alırsınız. Ben böyle yapıyorum. Baya fark ediyor. Akşam gelip koyuyor insan,12 saat sonra geri kullanılması çok zorluyor eşyayı. Daha uzun süre lazım.
Eyvallah sizde verın öğüdü 😅😅
Bunu yakışıklı ve güzel bireyler için dedim, sizi de güzele aldım, öyle düşünebilirsiniz 🤗🤗
Ayaktır bu. Havasız kalan, terleyen yer kokar 😂 yakışıklı kişi de terler güzel kız da 😂
Demi ama ağzına sağlık 🤣🤣
Ayağı giydiğin ayakkabı kokutur, genelde ayaklarım kokmaz :)
Ayakkabıma laf yok
Benim asla kokmaz, günde 10 kere abdest alıyorum 😊😊😊
10 kere niye kacakmi var😂😂
Bazen yatıyom, bazen lavobaya giriyom öyle yani 😊😊
Güzellikle ne alakası var bunun.. Uzun süre ayakkabı içinde kalınca, terleme yapar ayak. Ayakkabı da buna uygun olmayan, kalitesiz bir şeyse normal..
Kaliteli benim ayakkabım
Cok şükür korkmuyor çünkü o ayaklar abdest için günde kac kez yıkanıyor nıye koksun kı
Bende aynıyım âmâ bende öyle olmuyo
Hıhı
Olabilir belkide kışın bot giyiyorum
Çakma âmâ ucuz değil
Ben halledicem o ayak işimi
Görseldeki 1. ayak seninmi
Benim öyle sorunum yok şükür
Hayır be niye ayağımı buraya koyayım ben
Hayır 'ne resmimi 'ne hicbir yerimi koymam buraya
Hayırdır kız ayakların mı kokuyor Gel sana bir kahve ısmarlayayım gel Hahaha
Yaa nerden kendimi örnek verdim 🙈🙈
Soru çok mantıksız, güzel ya da çirkin olsan da bakımsız ayaklar kokar
Soruda bir sorun aramayan çıksaydı kendimi eksik hissederdim zaten 😒😒
Bunun güzel ya da çirkinlikle bir alakası yok onu demek istedim
sanmiyom ben o guzel kizlarin mesela tuvalette kaka yaptigina bile inanmiyorum😂😂😂
Insan degilmi onlar😂😂
Yo estagfurullah ama yakistiramiyom birgun oyle biri gorursem hayallerim suya duser😂
@sincere87 iğrençlikte tavan yaptiniz
Ayak kremleri var sürünce ayakkabı giyersen gerçekten kokmuyor Askere giderken kullanmıştım
Aklımda bulunsun
2 fotodaki ayak senin mi
Tabiki hayır
Ben kendimi paylaşmam sanalda
Haa iyi iyi
Benim kokmuyor hiç. İspatlarım 😂
He TAMAM
Kokar ya tenle ilgili bu sanırım 👍
Demi âmâ
tendenf ilan değil ayakkabın hava aldırmıyordur
Yani kışın bot neticede
Naylon çorap giymezsen kokmaz
Naylon giymem geneli pamuklu
Ben kartal paşanın torunu değilim hergün başka ayakkabı giyinimm😂😂
Ayağım kokmaz şükür. Her gün de yıkarım.
'ne güzel maşallah
Kalitesiz ayakkabı giyersen kokar.
Soru 'ya sadece espiri amaclı birşey kattım ayakkabıma kadar cevap verdiniz yani

kokuyo mudur sence😂😂
Ayakkabı secimi olabilir
Ayakkkabı nasıl olmalı
Çok şükür kokmaz,
'ne güzel
Ozman sen çirkinsin😂
Heee yaaa😂😂
Bence sen en kısa zamanda ayak nakli yaptır:)
Sorunun cevabı ben değilim ama
Kokmaz yalnız no nasıl erkek ayağı middem bulandı
EN kötüsünü buldum😂😂
Kokar
Neden sence
Kokar evladım 😂
Seninde mi
Ben çirkinim akıllım daha çok kokar 😂😂😂😂😂
Uffff seninle buluşan yanında parfüm getirsin 😂😂
Ahahahah covid var dışarı çıkmıyom 😂😂😂😂
Ögh o ne ya
Kokarmi sence