Bunu diyen git sevgilinle konuş o senle ilgilensin yok senden nefret ediyorum derdi buna mi takildin diyeceksiniz evet haklısınız ama hala seviyoruz yapacak bişey yok sizce sizi önemseyen birinin sizden nefret etmesi saçma değil mi iyi geceler.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumları bekliyorum gençler görüşleriniz önemli😊
Ayrıldıktan sonra hiç sevmemis gibi yapan eski sevgili size ne kadar samimi gelir?
İki sebebi olabilir. Birinci sebep, bu kız cidden senden nefret ediyor (aranızda ne yaşadıysanız bilemiyorum). İkinci sebep ise nefret etmediği halde sana öyle söylemek/yansıtmak istemiştir. Amacı senden nefret ettiğini söyleyerek senin canını yakmak
Onu unutmak için öyle bı halt etmiştim onun ettiği kışkırtıcı laflardan sonra ama kızla iki gün bile sürmeden ayrıldım ona dedim seni unutmaya çalıştım diye 4 ay geçti hala aynı şeyleri diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Niye ayrıldınız lan o zaman yine berabe rolun abi bir daha zor bulursunuz
Affetmiyor ki beni nefret ediyormus
Öyle canım yanıyor ki
Ah be bu cumlene bittim iste. Ona da soyle canım yaniyor de
Anlamıyor ki seni önemsemiyorum diyor ama nefret ediyorum diyor sonra da
Biraz peşini bırak madem.
Kafanızı toplayın ikinizde.
Sen uğraşmıssın dönerse döner dönmezse cehennemin dibine
Ben peşini birakali aylar oldu aylardır yazmoykeum ona o geçen gün sinirlenip yazdı bana derdi neydi anlamadim
Bir ayda 13 kilo verdim hala beni sevmiyodun ki diyor zaten zalim yav😞
Nefrette bir duygudur. Hiç bir şey hissetmemesinden iyidir yani
Bana en son konuşmamızda git sevgilinle konuş senden nefret ediyorum dedi aradan 3 ay geçmesine rağmen ayrilmamizdan
Yani sende bı kadinsin hanfendisin bı kız neden böyle davranır sence onemsemedihi birinden nefret eder mi ki
İki sebebi olabilir. Birinci sebep, bu kız cidden senden nefret ediyor (aranızda ne yaşadıysanız bilemiyorum). İkinci sebep ise nefret etmediği halde sana öyle söylemek/yansıtmak istemiştir. Amacı senden nefret ettiğini söyleyerek senin canını yakmak
Peki bana hiç önemsediği ni söyledi beni sence onemsemeyen birinden nefret edilir mi sen olsan eder misin
Kişiden kişiye değişir bu. Nefret benim için önemli bir duygudur. Herkesten nefret etmem. Önemsediğim ya da geçmişte önemsediğim kişiden nefret ederim
Bide geçen gün bana uzun uzun baktığını sezdim bı anda öyle normal bakış değil ama çok tuhaf oldum amacı ne anlamadim
Amacı belli işte senin canını yakmak
Zaten paramparça etti 1 ayda 13 kilo verdim
Abartmıyorum 3 paket sigara ya çıktım
Onun söyledikleri zoruna gitmiş, kırılmışsın. İlişkiyi sen bitirdiysen ya da senin yüzünden bitmişse vicdan azabı da çekiyor olabilirsin
Git sevgilinle konuş diyor her fırsatta sanki bişeyler agrina gitmiş gibi
Ondan sonra başka sevgili mi yaptın sen
Onu unutmak için öyle bı halt etmiştim onun ettiği kışkırtıcı laflardan sonra ama kızla iki gün bile sürmeden ayrıldım ona dedim seni unutmaya çalıştım diye 4 ay geçti hala aynı şeyleri diyor
Kız da bunu kaldıramadı tabi ağzına geleni söyledi sana. Üsteleme akışına bırak. Nasibinde o kız varsa aylar/yıllar sonra yine bir araya gelirsiniz
Geçen gün arkamdan atıp tutmuş demis ki onu keşke hiç sevmeseydim aylar geçmesine rağmen
Önceden de yapmacikti ayrılsa hiç umursamaz derim