Aşk İlişkileri Yahudi Bir Erkek Ile Evleniyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim Gürcistan Yahudisi Ve Biz Evleniyoruz Sevgilim Has Yahudi Genini Kaybetmemiş Ama Asla Yahudiliği Kabul Etmiyor Kendisi Müslüman Sadece Gen Olarak Yahudi Tipi Falanda Öyle Önerebileceğiniz Bir Şey Var mi? Yahudi Bir Erkek Ile Evleniyorum? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yahudilerin kızlarına bak bizimkilere bak Saçlar açık kot pantolon erkekler cumadan cumaya namaz kılar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Madem. musluman neden müslüman gibi giyinmiyor ki, Rabbim utandırmasın inşallah daha iyi olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yahudi gibi giyinmiyor bizim gibi giyiniyor Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl tamam ozaman inşallah mutlu olursunuz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tipi nasıl Yahudi oluyor anlamadım. Neyse müslümansa sıkıntı yok zaten. Allah bi yastıkta kocatsın diyelim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Söyle yüzü nazi kaynaklarındaki israiloğulları gibi polonya yahudileri gibi Yorumla
balikcibirfzt Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Mutlu olun, din, dil, ırk, mezhep gibi şeyler en son düşünülecek olan şeyler. 1 0 Yorumla
nerdeyimbeen Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl saçlar yanları al üstler kalsın al sana türk 😂😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla
Blackh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Bacim sen ne diyon ya ne onericez anlatasi gelmis herhalde de dinlicek mi bulamadin acaba 0 0 Yorumla
leclıte Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Baktın mı sünnet olmuşmu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Onlardada sünnet şart zaten Yorumla leclıte +1 yıl O zaman mesele yok demektir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yahudi ama yahudiliği kabul etmiyor biraz mantıksız geliyor BUNLARA kıyamete kadar güvenilmez bence bir kez daha düşün.. 0 0 Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl senin icin din mi önemli yoksa anlasmak sevmek mi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Müslüman ama geni yahudi Yorumla spitzbub +1 yıl sünnetlimi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla spitzbub +1 yıl kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla spitzbub +1 yıl ne demek bu simdi yasini merak ettim iste Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yahudilerin kızlarına bak bizimkilere bak Saçlar açık kot pantolon erkekler cumadan cumaya namaz kılar
🤣🤣🤣
Madem. musluman neden müslüman gibi giyinmiyor ki, Rabbim utandırmasın inşallah daha iyi olur
Yahudi gibi giyinmiyor bizim gibi giyiniyor
tamam ozaman inşallah mutlu olursunuz
Tipi nasıl Yahudi oluyor anlamadım. Neyse müslümansa sıkıntı yok zaten. Allah bi yastıkta kocatsın diyelim
Söyle yüzü nazi kaynaklarındaki israiloğulları gibi polonya yahudileri gibi
Mutlu olun, din, dil, ırk, mezhep gibi şeyler en son düşünülecek olan şeyler.
saçlar yanları al üstler kalsın al sana türk 😂😂😂
Yoo
Bacim sen ne diyon ya ne onericez anlatasi gelmis herhalde de dinlicek mi bulamadin acaba
Baktın mı sünnet olmuşmu
Onlardada sünnet şart zaten
O zaman mesele yok demektir
Yahudi ama yahudiliği kabul etmiyor biraz mantıksız geliyor BUNLARA kıyamete kadar güvenilmez bence bir kez daha düşün..
senin icin din mi önemli yoksa anlasmak sevmek mi
Müslüman ama geni yahudi
sünnetlimi
Evet
kac yasindasin
Ne alaka
ne demek bu simdi yasini merak ettim iste
Ne önerelim ki mutluluklar