Sevgilim eskisi kadar ilgi göstermiyor niye?

4 aylık bi ilişkim var ilk zamanlarda çok ilgilenirdi şu an yaptığım veya dediğim en ufak bir lafa kızıyor ayrılırım diyor sürekli engel atıyor şu an da engelliyim hatta her yerden engel attı ayrılıyorum dedi hesabının şifresini değişti normlade dediği laf her ne olursa olsun hesabımın şifresini değişmem demişti ama şu an değişti ger yerden engel attı ne yapıcam bilmiyorum eskidenn olsa beni üzmemek için herşeyi yapardı herşey cidden herşey beni güldüremediği için tren yoluna gittiğini bilirim eskiden hiçbir kız arkadaşını önemsemez ben engel atardım laf etmezdi hesabını ben yönetiyordum bildiğiniz şu an hiçbir kızı elletmiyor engel atarsan yazarsan seni engellerim diyor eskisi gibi bana özen göstermiyor her şeyi söylemiyor ben ne yaparsam kızıyor üzüyor ayrılmakla tehdit ediyor ama biz ne ayrılaniliyoruz ne bir olabiliyoruz her gün kesintisiz her gin kavga ediyoruz ne yapacağımı bilmiyorum eskiden yapmadığı şeyleri yapıyor ben haklı olamıyorım ben kızamıyorum ama o herşeyi yapabiliyor haklı olduğum halde kızarsam kızdığım için o bana kızıyor ne yapmam lazım yardım edin lütfennnn 😳😳😳
Sevgilim eskisi kadar ilgi göstermiyor niye?