Eski sevgilim bana karşı eskisi gibi olmadığını söyledi. Ayrıldık. Senin kafanı karıştıracak hiçbir hareket yapmayacağım ya da sana herhangi bi işaret yollamayacağım dedi ama sürekli hikayelerime bakıyor 😅 birde yüzleştik kendisiyle ayrıldıktan sonra bir kere hala neden hikayelerime bakıyor olabilir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hikayelerine bakması normal instada ekliyseniz. Sırayla bakıyorsun zaten hikayelere normal gayet
Kendisi seçerek bakıyor öyle herkesinkine bakmıyor.
tamamda sonuna kadar izlemezsin yani illa açıyor hikayeyi bir sonraki ne geçmek için
O tek tek bakıp açıyor. Bide 3 tane artarda eklediğimde 3ne de bakıyor
Nerden bilelim aqqq ya yarin neye zam gelcek diye uyku tutmuyor bizi...
Ahhahahahaha
😂😂😂😂 güldürduysem ne mutlu bana
Yaşlar kac? Ne kadar sürmüştü ilişkiniz?
Benim yaşım 25 onun 26. 4 yıllık ilişkiydi. 1 hafta önce de ayrıldıktan sonra yüzleşme amaçlı son görüşme ve konuşmamızı yapmıştık
Yani koskoca 4 yıl insan bakar merak eder bir şeye baglamamak gerekir bence. Neydi ayrılık sebebi yüzleşmede ne konuşuldu? İstersen takip at rahatça anlatabilirsin
Bence saçma seçerek bakıyor bide kendisi herkesinkine bakmıyor. Merak ettiklerimizi falan konuştuk. Kendisi dengesiz gibiydi ama bi olumsuz yönde emin oldum dedi sonra da çok özlüyorum seni ama hayırlısı bu ikimiz için kararımdan pişman değilin olacağımı da sanmıyorum falan dedi
Yani dengesiz birisi ise daha çok ciddiye binmeden bitmesi iyi olmuş denilebilir
Aslında böyle değildi ayrılık sonrası böyle oldu yakın çevresi de dedi senden ayrıldıktan sonra dengesizleşti diye cidden öyle yani 😅 ayrılmak isteyen o dengesizleşen o değişik yani
Belli etmemiş bence seninleyken baskilamis. İlişkiniz seviliymiydi
İlişkimiz ciddiydi ailelerimizle tanışmıştık hayta benim ailemde ayrılmamıza şaşırdı çöl düzgün biriydi diye. 4 yıl bunu nasıl baskıların ama 😅
Seviyeden kastım başka bir şeydi aslında
Neydi
Engel yerim şimdi takip at istersen
Konuşmak istersen anlatmak detaylı konuşabiliriz kafan dağılır hemde senin
Merak ediyordur, yeni sevgili yaptınmı falan diye.
Yeni yüzleştik ve uzun zaman birini hayatıma alamam Yorgun hissediyorum vs dedim
Ben olsam bende bakardım hikayelere, nedenini bilmiyorum ama işte.
Artık sevmediğine emin olsa bile bakar mo saçma
Merak ediyor ne yaptığını
İnsan terk ettiği sevgilisini merak eder mi? Birde yeni yüz yüze bir veda konuşması yapıldıysa
Bazıları ayrıldıktan sonra bile bir süre stalk yapar
Saçma değil mi ama
merak ediyordur
İnsan terk ettiği sevgilisini merak eder mi? Birde yeni yüz yüze bir veda konuşması yapıldıysa
haklısın bu aptallık göstergesidir
Birde sana ümit verici herhangi bi sinyal yollamayacağım dedikten sonra bunu yapması dkdmdmdk
Boşver boşver baksın da kudursun snsmsmsmms
Yeni imaj yaptım ondan mı diyorum acaba dkdlkd yzğleştiğimizde imajın güzeldi şimdi daha da güzelleşmişsin tarzı bi şey dedi de
Tabii kesin ondandir dikkatini çekmiştir bı de bakıp bakıp ben bu kızı nasıl kaybettim diyordur bence smsmskdl oh olsun
Ama yüzleştiğimiz gün sana karşı duygularımdan olumsuz yönde emin oldum dedi dkdldldk
Bazıları öyle dengesiz işte ne diye bakiyon o zaman hikayelere dağ ayısı diyecen olmayacak snwmwmsmmsks
Ayrıldıktan sonda bi dengesizleşti dkdlkdkd ben farketmemişim gibi bi şye demedim kendisi ne zaman bırakacak merak ediyorum bide süslü fotolarımı koyuyorum içi gitsin diye dkdlkd seni özlüyorum ama ayrılmamız daha hayırlı demişti de dkdmd