Güncellemeler
+1 yıl
En iyisi o da bana çok kötü davrandı mesajda yani. Ama yüzsüz gibi numaramı silmemiş hala neden sence
Güncellemeler
+1 yıl
Pardon görüş kısmına yazacaktım soruyu güncelleye yazmisim:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence bunlar boş o karaktersiz ve seni uzuyorsa stalk yapmayı bırak kaçan kovalanır seven sevdiğine mesaj atar sen koşma peşinden o koşsun
Yok yook benim kovaladigim yok zaten sildim ben. O niye silmedi O kadar kötü şeyden sonra anlamadım
Aynı şey banada oldu eski sevgilimin 6 aylık falan sevgilisi vardı bana mesaj atmıştı rüyamda seni gördüm nasılsın konuşmak için aradan baya zaman geçti 2 sene falan yine hala rehberindeydim başka telefondan baktım profili falan yoktu ama bende vardı sonra numaramı değiştim erkeklerin amacı belli olmuyor şerefsizler
Ben dayanamam söverim o yüzden eski sevgili iletişimim yok hiç shsjajja
En iyisi sjsjr
Yok yaa, numarası bile yok
En iyisi
Hiç umrumda olmaz ne WhatsApp ne başka mecra
Peki bir erkek neden numara silmez sence
O demek ki bakıyordur yani işim kalmadığı biriyle ya da eski sevgiliyle bittiyse herşey silerim. Bu kişiden kişiye değişir tabi ki
Aynen öyle ben de sildim. O kadar kötü söz söyledi silmemis yüzsüz gibi
Eden bulur sen kafanı hiç yorma, k icina baka baka döner geri
Amiiin inşallah 🙏😊
Bakmam hele de bana kötü şeyler yaptıysa.
Şimdi
En iyisi o da bana çok kötü davrandı mesajda yani. Ama yüzsüz gibi numaramı silmemiş hala neden sence
Yapıyorumm 😔
Aa erkekler de yapıyor mu bunu yaa keşke o da yapsa;(
Belki yapıyordur
Sevsinde yapmasada olur 🙃
Numarasını sildigimi de görmüştür o halde hala silmedi numaramı
Numarasını sildiysen madem yapmasını neden istiyorsun
Bilmiyorum of
Numaranı silmediğini nasıl biliyorsun
Whatsapp profil fotosu görünüyor mesajda denk geldi. Arkadaşımdan baktım görünmüyor
numara silmeme olayına çok takıyorsunuz bence. Rehberde kalmasının bş önemş yok bana göre. Yazarsa kimin yazdığını bilir en azından silmezse öyle düşün
Bir kere sipariş vermiştim konuş atmak için kaydettim kuryenin nosunu 2 yıl sonra sildim rehberden mesela
Amann ne bileyim ne b. ku varsa yesin
Aynen öyle boşuna kafana takma işte kendi yoluna bak
Olsada baksak be.
Aga bee
Nasip kısmet artık
Watsapta pek takılmam
Eski sevgilim yok ve whatsapp girdiğim de pek yok.
Ne işim olur eskiyle
Hyr.
Yapmam
Yaparım.
Vaaayy
Hayır çok ergence
Hayır.
Hayır