Duygularimi kullandı lutfen okuyun?

Arkadaslar selam. Bi flortum vardi yaklasik 2 aydir konuşuyoruz. 2 3 senedir de taniyorum ama samimi değildik. Mesaj atti bendeen sans istedi bizim adimiza. Ona o sansi verdim. Guvendim. Uzun süreden sonra ilk defa birine güvendim ama yerle bir etti. Is arkadasi olan kız bana gercek yuzunu gosterdi. Ona surpriz yapmak icin calistigi yere gittim duyduklarmla yerle bir oldum. Kiz yanima geldi ona umut baglama aksam bulusalim diye bana mesaj atti dedi burdan bi kizin daha instgramini istettirdi bana dedi. Senin flortun olduğunu bilmiyordum senden hiç bahsetmedi dedi. Oysa ben herkese ondan bahsediyordum gozlerimin ici parliyordu. Evet onu sevmeye başlamıştım onunla mutluydum sarilinca herşeyi unutuyordum. Uyardim konuştum eger baska kizlar olacaksa ben yokum diye. Kimse yok ben seni istiyorum dedi ve bugün bunlari duydum baskasından. Ve baska bi kizla intgrama resim atmış çıldırdım. Umrunda degilim mesajlarıma bakmiyor bile canim cok yaniyor. Maddi manevi hep yannda oldum haketmedim bana neden bunları yaşattı. Neden duygularimi kullandı. 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar lutfen gorus atin benim icin cok önemli.
Duygularimi kullandı lutfen okuyun?