Arkadaslar selam. Bi flortum vardi yaklasik 2 aydir konuşuyoruz. 2 3 senedir de taniyorum ama samimi değildik. Mesaj atti bendeen sans istedi bizim adimiza. Ona o sansi verdim. Guvendim. Uzun süreden sonra ilk defa birine güvendim ama yerle bir etti. Is arkadasi olan kız bana gercek yuzunu gosterdi. Ona surpriz yapmak icin calistigi yere gittim duyduklarmla yerle bir oldum. Kiz yanima geldi ona umut baglama aksam bulusalim diye bana mesaj atti dedi burdan bi kizin daha instgramini istettirdi bana dedi. Senin flortun olduğunu bilmiyordum senden hiç bahsetmedi dedi. Oysa ben herkese ondan bahsediyordum gozlerimin ici parliyordu. Evet onu sevmeye başlamıştım onunla mutluydum sarilinca herşeyi unutuyordum. Uyardim konuştum eger baska kizlar olacaksa ben yokum diye. Kimse yok ben seni istiyorum dedi ve bugün bunlari duydum baskasından. Ve baska bi kizla intgrama resim atmış çıldırdım. Umrunda degilim mesajlarıma bakmiyor bile canim cok yaniyor. Maddi manevi hep yannda oldum haketmedim bana neden bunları yaşattı. Neden duygularimi kullandı. 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar lutfen gorus atin benim icin cok önemli.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsanlara değerinden fazla değee yüklersen, hatalara çok çabuk göz yumarsan olur. Çocuk senide cebte görmüş seni kullanmış herşey ortaya çıkınca cevapta vermez.
Son kez bulusmak istiyorum onu yerin dibine sokmak istiyorum haketmedigim halde bana bunu neden yaşattı neden birine verdigin degerin bedelini agir ödedim bunun hesabini verecek bana
Hesabı kaldı mahşere. Değersiz insanlar için kendini bu duruma sokma önüne bak kimse değmez böyle şeylere
Inan bana o kadar agirima gitti ki konduramadim ona. Cok güvenmiştim nasl boyle bi adama donusebilir
Konduramadığın insanlar genelde böyle yaralar seni anlıyabiliyorum çok uzun bi ilişkim oldu aldatıldım ve sonrasında öğrendiğim bi çok şey konduramadığım ama yapılan herşey bana değee verilmediğini gösterdi hayatımdan çıkardım ve çıkardığım gün yeni bi hayata başladım hiç tanımamış gibi onu
Allah yardimcin olsun iyi bilirim o duyguyu. Allah boyle pislikleride bizden uzak tutsun nefret ediyorum ya
İnsanoğlu iyilik de sevgini görmesi yaramaz da yaramaz
Allahindan bulsun ben onu Allaha havale ettim
Şüphesiz kalplere kadar bilende görende yüce allah
Aynen oyle teşekkür ederim
Estağfurullah
Neyini yorumlayalım işte farkındasın
Farkındayım ama haketmedigim icin hazmedemiyorum buna bi cozum bulamyorum cani yansın istiyorum
Böyle saçma sapan şeylerle uğraşmaya devam edersen daha çok üzülürsün
Sacma sapan biseyle uğraşmıyorum haketmedigim halde canimi yakti beter olmasini istiyorum hakkmdir
Neyin hakkı? Zorla mı git değer ver dediler sana? Kendi hatalarını milletten nefret ederek çözemezsin
Mesele deger vermek degil mesele kendinin benden sans istemesi köpek gibi benle ciddi bisey dusunmek istemesi. Sonrada gevşemesi. Kimse kandirilmayi haketmyor Allahta boyle ibnelerin belasini versin ben bu tiplerden tiksiniyorum. Basta kopek gibi deger verirler kotu yuzlerini saklarlar sen deger verince hayatini mahvederleer.
Tepkime haklısın sonuna kadar. Ama kimse seni zorlamadı sonuçta. O geldi sende kabul ettin. Kimseyi sorumlu tutamazsın. Sözleşme değil bu sonuçta. Sen tamam demesen olmayacaktı öyle bak birde. Hatayı kendinde ara tespit et ve bir daha aynı hatayı yapma. O zaman aradığın mutluluğu bulursun
Evet benm sucum böyle adilere deger vermek. Ama sorduğumda durust olsaydi ben sevemem baska kizlar olur hayatimda deseydi hersey farkli olurdu kandirilmamis olurdum.
Kandırılsan da kandırılmasan da ayrıldın bitti. Kendi önüne bak boşver. Mutlu ol
Daha dikkatli ol
Oyle yapcam tesekkurler