Öncelikle bu soru kesinlikle troll bir soru değil, lütfen mantıklı cevap yazacaklar yanıt versin
Sevgilimle daha önce hiç iliskiye ciddi anlamda girmedik. Fakat arada sırada elleşmeler falan oluyor tabi. 3 gün önce buluştuk evime geçtik (öğrenci evi, tek kalıyorum) sevgilim bir anda karnımı, göğüslerimi falan ellemeye başladı. Çok kaslı biri değilim ama fitim ve göğüslerim de belirgin. Sonra göğüs ucumla falan oynadı vb. hareketler yaptı hepsini tek tek yazmak istemiyorum buraya. Açıkçası bu bana zevk vermiyor hatta rahatsız edici o yaparken sürekli benim yüzüme bakıyordu sanki benden tepki bekliyormuş gibi... Amacı ne sizce ne düşünüyordu tahmininiz var mı? Ve onu bundan nasıl vazgeçirebilirim bir daha yaparsa...
Sevgilimle daha önce hiç iliskiye ciddi anlamda girmedik. Fakat arada sırada elleşmeler falan oluyor tabi. 3 gün önce buluştuk evime geçtik (öğrenci evi, tek kalıyorum) sevgilim bir anda karnımı, göğüslerimi falan ellemeye başladı. Çok kaslı biri değilim ama fitim ve göğüslerim de belirgin. Sonra göğüs ucumla falan oynadı vb. hareketler yaptı hepsini tek tek yazmak istemiyorum buraya. Açıkçası bu bana zevk vermiyor hatta rahatsız edici o yaparken sürekli benim yüzüme bakıyordu sanki benden tepki bekliyormuş gibi... Amacı ne sizce ne düşünüyordu tahmininiz var mı? Ve onu bundan nasıl vazgeçirebilirim bir daha yaparsa...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin de adım atmanı istemiş, devamı gelsin diye. Başka bir açıklaması yok yani :)
Kardesim tacize ugruyorsan susma! Ayril o kizdan koru namusunu.
İş o kadar ciddi boyutta değil aslında... sadece hoş değil bence yaptığı
Ufak bir sakaydi. Kiz seni etkilemeye calismis aslinda seks yapmak istiyor kısacasi. Sende bunu istemedigini ve dokunmasini istemedigini soyleyebilirsin
Birbirinize hoşlanacağınız hoşlanmayacağınız şeyleri söyleyin konuşun bunları
Utanıyorum pat diye söylemem ki yüzüne... benden soğursa falan
Önce yapmasından hoşlandığın bişeyi söyle sonrada diğerinden hoşlanmadığını söyle olumlama yap
acb amacı ne hmm valla bulamadım.. seni rahatsız ettiğini neden sevgiline söylemiyosun dilsiz misin? troll olmadığına inandık tm
Troll olduğunu düşünüyorsan cevap vermeyebilirdin? Troll olsa sence bu şekilde mi anlatırdım? Ilişkillde her şeyi pat diye karşındakinin yuzune vuramiyorsun tabi sen bilemeyebilirsin hak veriyorum sana da
aranızda iletişimsizlik varsa niye sevgili oldunuz troll bey
bilmiyorum çünkü ben sen değilim
Sana Allah'tan beyin hücresi diliyorum. Dilerim bir gün düşünebilirsin.
Tahrik etmeye calisiyir acikca
Seni götürecek