Çünkü güzel kardeşim adam dayanamayıp kızla birlikte olursa 15 yaşındaki bir kızla 10 sene hapse mahkum edilir kız isterse bende istedim desin şikayetçi dahi olmasın yanarsın bukadar net
Bu ne biçim cevap awk reşit aklı başında kimse beni istemiyor bende yarım akıllı kızlarla mi ilgileniyorum diyorsun. Önce düzgün bir insan ol sonra karşı cins derdine düş
Nesi normal kanundan haberin Yok sanırım senin bilmeden adamın başını yakican reşit olmayan biri ile olmak büyük suç şu zamanda normal sevgili olmak pek kalmadı yatağa gidiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayir olmuyorsun
Ama dusuncelerini kontrol etmeyi ogren
Cinsel his hissetsen anlarimda
Nasil hoslana biliyorsun
Inlar velet gelmiyormu sana
Gelmiyor
18 ve üzeri ilgi duymak daha iyi yoksa reşit olmayan biri ile sevgili olmak bence akıl işi değil
Neden
Çünkü güzel kardeşim adam dayanamayıp kızla birlikte olursa 15 yaşındaki bir kızla 10 sene hapse mahkum edilir kız isterse bende istedim desin şikayetçi dahi olmasın yanarsın bukadar net
Off ya
Sevgiline karşı ilgi diyorsan değildir karşılıklı ise
Merhaba,
Hayır değildir!
Bence 2 nedeni olabilir ya sapık ve sübyancısın
ya da aletin küçük kendine güvenin yok
Adam ol ırz düşmanı olma o yaştaki kızlar daha cahil
16-17 olmaz 18 belki ama sen kaç yaşındasın?
23 yaşındayım
Birkaç bir şey daha sormak istiyorum burdan yazayım mı özele mi geleyim?
Özele gel tkp atıyorum sana
Tkp attım mehmet benim yz bana
Reşit olanlarla takılman daha mantıklı ve normal
Reşit olanlar red ediyor hep beğenmiyor beni
Bu ne biçim cevap awk reşit aklı başında kimse beni istemiyor bende yarım akıllı kızlarla mi ilgileniyorum diyorsun. Önce düzgün bir insan ol sonra karşı cins derdine düş
Dvet biraz öyle
Cidden mi 23 yaşındayim
Olsun biraz sapıkça, azdırıco gelse de
Sen kaç yaşındasın?
23 yaşındayim
Normal
Teşekkür ederim rahatladim
Nesi normal kanundan haberin Yok sanırım senin bilmeden adamın başını yakican reşit olmayan biri ile olmak büyük suç şu zamanda normal sevgili olmak pek kalmadı yatağa gidiyor
@ERTUĞRULLLLL
İlgi duymasında ne sakınca var?
@levia beni anlayan tek kişisin konuşabilir miyiz
Bugün ilgi duyar yarın kızla başka birşey yapmak isterse garantisi var mı
Evet
Neden bende 23 um
16 18 yaşındaki kız çocuk çünkü sen 26 olsan o 21 olsa olur ama 16 yaşındaki kız çocuk.
Hapislik oluyorsun