Aşk İlişkileri Uzun boylu yapılı bir erkek bulmak neden bu kadar zor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor erkeklerin Çoğu kısa.. Hiç çekici değiller uzun boylu yapılı erkek neden az bu kadar Güncellemeler+1 yıl Konsere falan gidince ben de sevgilimin omzzuna çıkmak istiyorum Uzun boylu yapılı bir erkek bulmak neden bu kadar zor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fatihcvdrl Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir soru da daha kısayız diye itin g. tune sokulduk. Bugünde aldık dozumuzu 1 0 Yorumla
Beni_Aska_İnandir Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Uzun kadinlar ne kadar azsa uzun erkekde bir o kadar zahmetli 1 0 Yorumla
Neutro1 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Spor salonlarında devasa insanlar var.Oralarda bulabilirsin. 1 0 Yorumla
semihuzun92 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl mesela ben 184üm, kısa dediğin senin için kaç cmden aşağısı :D 0 0 Yorumla
_Troian_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Boyum 181-183 civarıda senin gibi sipariş veren gizli bir pembeyi mikmem ben :D 0 0 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sen çok çekicisin zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyleyim Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Z kuşağı kısa oldu biraz 1 0 Yorumla
sorgulayanbayan35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl atatürk de kısa boyluydu 1 2 Yorumla Biraz_Bazarov +1 yıl Efsoduyar. com jsjdjsjdjaja Yorumla Boşververyaa +1 yıl @Biraz_Bazarov Atatürk olduğu için tolare edilir. Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Senin boy kaç 150 mi? 1 0 Yorumla
Brontobyte Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sana duşmez onlar boşta da kalmaz ablası. 0 0 Yorumla
jix67 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. mevcut efendim 181 boy 86 kg :D 0 6 Yorumla jix67 +1 yıl @azrayiiilmazzzzz boyuma göre normal bir kilo göbeğim yok kalıplıyım senin boy kaç 53kg baaayyyaan :D Yorumla jix67 +1 yıl buarada bende minyon severim :D Yorumla jix67 +1 yıl vuuu kalem gibisin boy kilo oranın iyi peki kemik yapın incemi Yorumla jix67 +1 yıl buarada soruyu soran sen değilsin dimi Yorumla jix67 +1 yıl @azrayiiilmazzzzz önceliğim zayıf ama minyon olmasada olur Yorumla jix67 +1 yıl @azrayiiilmazzzzz neyse sen işine bak nediyeyim sana zayıftan kastım götü göbeği olmayan Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Spor salonlarında şansını dene. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. boy derken? :)170171175180 ? 0 1 Yorumla dreamliner61 +1 yıl haha güncelleme iyiydi :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bence dee. Ama uzunlara da tüm kızlar bakyor 0 6 Yorumla Boşververyaa +1 yıl Biraz abartmışsınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Boşververyaa neden? Yorumla Boşververyaa +1 yıl Ya uzun boy o kadar dikkat çeken bir şey değil bence yakışıklı olmak daha dikkat çekici Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Boşververyaa hiç te bile çirkn olsjn uzun olsn. yakışklılk hiç önemli değl. Yorumla Boşververyaa +1 yıl Siz kendiniz uzun boylu olduğunuz için mi böyle düşünüyorsunuz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Boşververyaa hayır kısayım. Belki uzun olsam böyle düşnmezdm. Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Orta enlem ülkesinde yaşıyorsun çünkü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bir soru da daha kısayız diye itin g. tune sokulduk. Bugünde aldık dozumuzu
Uzun kadinlar ne kadar azsa uzun erkekde bir o kadar zahmetli
Spor salonlarında devasa insanlar var.
Oralarda bulabilirsin.
mesela ben 184üm, kısa dediğin senin için kaç cmden aşağısı :D
Boyum 181-183 civarıda senin gibi sipariş veren gizli bir pembeyi mikmem ben :D
Sen çok çekicisin zaten
Öyleyim
Z kuşağı kısa oldu biraz
atatürk de kısa boyluydu
Efsoduyar. com jsjdjsjdjaja
@Biraz_Bazarov Atatürk olduğu için tolare edilir.
Senin boy kaç 150 mi?
Az da olsak, varız... :D
Senin boyun ona uygunmu ki
Sana duşmez onlar boşta da kalmaz ablası.
mevcut efendim 181 boy 86 kg :D
@azrayiiilmazzzzz boyuma göre normal bir kilo göbeğim yok kalıplıyım senin boy kaç 53kg baaayyyaan :D
buarada bende minyon severim :D
vuuu kalem gibisin boy kilo oranın iyi peki kemik yapın incemi
buarada soruyu soran sen değilsin dimi
@azrayiiilmazzzzz önceliğim zayıf ama minyon olmasada olur
@azrayiiilmazzzzz neyse sen işine bak nediyeyim sana zayıftan kastım götü göbeği olmayan
Çünkü burası Türkiye hajdjaj
Spor salonlarında şansını dene.
boy derken? :)
170
171
175
180 ?
haha güncelleme iyiydi :)
bence dee. Ama uzunlara da tüm kızlar bakyor
Biraz abartmışsınız
@Boşververyaa neden?
Ya uzun boy o kadar dikkat çeken bir şey değil bence yakışıklı olmak daha dikkat çekici
@Boşververyaa hiç te bile çirkn olsjn uzun olsn. yakışklılk hiç önemli değl.
Siz kendiniz uzun boylu olduğunuz için mi böyle düşünüyorsunuz.
@Boşververyaa hayır kısayım. Belki uzun olsam böyle düşnmezdm.
Yoo ben 1.90 boyundayım
Orta enlem ülkesinde yaşıyorsun çünkü
Üzgünüz 🥺
Tamda öyleyim
Önemli olan işlevi