Benim uzun sureli bi ilişkim var ve subat ayinda nisanimiz var. Suanki sevgilimden once hayagimda bi cocuk vardi. Ara sira aklims geliyor kendisi. Bugun rüyamda onu gördüm. Ondan hamileydim, biseyler yasiyorduk falan. "ya sevgilinden vazgec ya da benden" diyip karnimi falan tuttu. Cok tuhafti. Cok etkilendim ama ayini zamanda kendimden midem bulandi. Neden boyle bisey gormus olabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arada bir aklına gelmesinden doğan birikimin yansıması
Kendimden tiksindim
Tikdindiğin nokta aranızda geçen bir şeyler görmek mi ne gördün tam olarak bilmiyorum da
Ondan hamileydim, eski sevgilimi ve simdiki sevgilimi ayni anda aldatiyordum, ve cinsel iliskimvardi
Üçüncü bir kişi ile mi
Sakıncası yoksa detaylıca anlatsana ister burdan ister dm den nerden istersen
Ikisinide birbiriyle aldatiyordim işte. Neden boyle bi ruya gordum ki ben? Ruyamda karar ver ben artik 2. planda olmaktam cok yoruldum falan diyordu
Eskisi ile ilişkin hangi boyuttaydı bilmiyorum ama sanki şu anki sevgilin seni eskisi kadar mutlu etmiyor eksik olan birşeyler var
Eski sevgilimle cok kisa suren bi iliski yasadik. Sadece el ele tutustuk baska hic bise yapmadik. Ama ayrikinca pesimden cok kostu. Barismayi cok istedi. Benimde icimde ukte kaldi sanki
Aynen tamda ben diyecektim hani belki biraz daha vakit geçirmiş olsaydın bu kadar aklına gelmez di ukte kaldığı için olan bir durum fazlada üstünde durma ara ara bu tarz rüyalar görürsün
Peki saolun