Arkadaşlar, 1 Günlük İlişkiniz Flörth Anlamında Hiç Oldu Mu?

Değişik tatlı tesadüflü rastlantılı bir duygu olarak geldi bana gerçi biraz ambole oldum karışık keşmekeş bir havası vardı. Ben uyum yakaladığımızı düşündüm ama tek taraflı bir baktım ki karşı taraf benden aynı günü kendisinin bildiği ve de sakladığı bana yansıtmadığı bir neden sonrası benden uzaklaştı ve de aynı günü soğudu... Hoşlantılı ve de beğeni olan aradaki ilişkiyi sevgiye dönüştürmeden bitiriverdi... Böyle bir anınız ve de maceranız var mıdır kısa günü birlik flörth anlamında ve de nasıl bir iç dünyanızda etki yaratmış oldu? Nerde nasıl tanışmıştınız bile bile tek günlük olacağını göz göre göre kestirip karşılıklı mı bitiridiniz yoksa tek tarafın haberi ve de duyumu olmadan kestirip mi kendiniz bilip isteyerek taksirli bir şekilde bitirdiniz... Genelde sosyal medya buluşmaları bu şekilde tezahür edip sonuçlanıyorum sanırım... Ben badoodan bu şekilde kendisiyle tanışmıştım bir gün sinemaya gittik bulunduğu ve de oturduğu semte falan bıraktım ardından bir dahada hiç görüşmemiştik...
Arkadaşlar, 1 Günlük İlişkiniz Flörth Anlamında Hiç Oldu Mu?