erkek bakarsa biraz rahatsız olur insan. ancak kız bakarsa çok rahatsız olmuyorum. kızlar bakıyor bazen. marketler de çok oluyor. kasiyerler de bakabiliyor. alış veriş yapanlar da baktığı çok oldu ne dense. ben de mi bir şey var anlamadım. düşünüyorum üstümde mi bir şey var. yok. sıra bekliyorum kız durmuş bildiğin bana bakıyor.
Bugün tam olarak bu dediğini yaşadım. Çok saçma bence anlamsız hiç etkilemedi ve ne bilim böyle çok fazla iğrendim karşımdakinden. Hatta o kadar çok meşgul olduğu halde baktı ki yanımdakiler bile rahatsız oldu bakışlarından. Gerçekten rahatsız edici.
Hiç bir kadına mal gibi bakmam çünkü rahatsızlık vermekten son derece çekinirim.. Ancak ısrarla bakan kadının bakışlarını değerlendirir öyle tavır alırım..Çünkü bakışlar benim için karşımda ki kişinin konuşması demeektir.
Etkiyelecek erkek var etkilemeyecek erkek var her erkegin bakışından etkilenseydik ooo 😅 Mesela az önce sigara içerken çekilen video aldım abi sigara iciyo nasi bakabilir ki ama etkilendim işte 🤷♀️
Rahatsız olurum özellikle erkekse yolda bile olsa durur bakarım dik dik dönüp arkasını gidene kadar nefret ederim bogasim gelir , kadınlarda pek takılmam itici bakmadığı sürece 😄
Nasıl baktığı önemli ama kim olduğu da önemli aslında. 😄 Baştan aşağı süzüyorsa rahatsız olabilirim. Göz teması kurmaya çalışıyorsa rahatsız olacağımı sanmıyorum.