Eski sevgilinizle karşılaştığınızda ne tepki verirsiniz, yüzünüz vücudunuz nasıl bir tepki verir?

Çok merak ediyorum, eskiden konuştuğunuz biri de olabilir hissiz, normal mi durursunuz yoksa ordan ayrılır mısınız? Ne bileyim heyecanlanır mısınız? Kızlar özellikle siz yardımcı olur musunuz? Ben sevdiğim çocuğu sevgilisiyle el ele görmüştüm direkt bırakıp uzaklaştı ordan, başka bir gün bulunduğum ortamda ben onun olduğu tarafa doğru gidiyordum o da merdivenlerden iniyordu, benim olduğum tarafa sevgilisi olmadığı halde bakmaya devam etti orda mı diye, bende arkama (baktığı yöne) baktım kim var diye, kimse olmayınca önüme döndüm, döndüğüm gibi uçtu gitti ordan dışarıda bile yoktu, sizce bu çocuk benden rahatsız mı oluyor, nefret mi ediyor? O kızdan önce benim ortamıma girmeye çalışıyordu fakat ben ondan emin olamadığım için uzak durmuştum aynı zamanda utanıyordum. Kızla sevgili olmadan önce feyk hesaptan ne zamandır onu sevdiğini sordum, en başından beri demişti. Halbuki en başında ben vardım benim için bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Ayrıldılar uzun bir zamandan sonra karşılaştık iki defa birinde uçup gitti diğerinde aracın içinden gözlerimin içine içine baktı, istek gönderdim bekletti geri aldım, peşinden mi koşmamı istiyor, başkası mı vardır? Anlamıyorum yaaa
Eski sevgilinizle karşılaştığınızda ne tepki verirsiniz, yüzünüz vücudunuz nasıl bir tepki verir?