Aaa ne güzel umarım güzel ilerler :-) Sevginin iyisi kötüsü olmaz sevgi güzeldir herkesin kendi seçimidir kimse sevmek kabul etmek zorunda değil ama saygı duymak ve düşüncelerini içinde tutmak zorunda sonuçta bunlar gerçekler tercih seçim değil. Kaldı ki onlarca kötülük var dünyada asıl kötülük bu değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben oldum herkesin kendi görüşü elbet herkes birbirine saygı duymak zorunda.
Herkezin kendi görüşü benimde var sevgilim hemcinsim ama toplum geriden geldiği için bunu çok kötü biseymis gibi goruyo
Aaa ne güzel umarım güzel ilerler :-) Sevginin iyisi kötüsü olmaz sevgi güzeldir herkesin kendi seçimidir kimse sevmek kabul etmek zorunda değil ama saygı duymak ve düşüncelerini içinde tutmak zorunda sonuçta bunlar gerçekler tercih seçim değil. Kaldı ki onlarca kötülük var dünyada asıl kötülük bu değil.
Aynn katılıyorum sana konuşmak usmmisterim seninle
Olur tabiki yazabilirsin
Yazarmisin bana xper yetmiyo benim
Yazdım
ben oldum. hemde çok.
biseksüelim. onun hazzı ayrı öbürünün ayrı. sadece cinsellik de değil. farklı ilişkiler oluyor
birlikte de oldum. cinsellikte de başka bir zevk.
licnlencek birsey yok herkesin kendi hayati kendi karari kendi duygusu ben sahsen olmam olanada saygim var beni ilgilwndirmez
Bir tane kadın kalmazsa bile yapmam ıyy erkek erkeğe birbirbirimizin terini orasını yalamak🤮🤮🤮
Olası teklifte şahsa dayak ile karşılık verilecektir.
Afedersin ama dünya üzerinde bir tane kadın olmasa elimi yaparım aslaaaaa aslaaaa Sadece kız 😄😂
Evet olurdum bu kötü bişey değilkiii lezbiyen misin
ne zevk alıyorsun kadınla ilişkiye girmekten. erkek hazzı vermez bacak arana
Bu kadar güzel kız varken tövbe tövbe 🤣
Hayır. Daha neler..
Olmam
Hemcinsinizden ne buluyorsunuz anlamadım
neden sen oldun mu ki
Olmam.
Ben sana aşık oldum kız
Hayır
Hayır olmam.
öğğğğğ