Arkadaşlar, Lütfen Yardım Edin?

Arkadaşlar, sevgilim var. Benim ilk sevgilim o, onun ilk sevgilisi de benim. Bana "ilk'im oldun, son'um da sen ol" diyor. Konuşurken benim ona yeterli derecede güzel sözler söylememe rağmen benden + şekilde güzel söz istiyor. Buluştuğumuzda mutlaka elimi sımsıkı tutup, kafasını omzuma yaslıyor, sarılıyor. Benimle evlilik hayalleri kuruyor, bana aşırı derecede güvenmesine rağmen her gün "beni bırakmazsın demi" diye soruyor. Bunlar benim de hoşuma gidiyor, çok da güzel bir ilişkimiz var Allaha şükür. Ancak son zamanlarda benimle birlikte olmak istiyor. Okuduğunuz gibi, benimle beraber olmak istiyor. Ona, böyle bir şey için vaktin erken olduğunu söylüyorum. Bana darılıyor. Ben de "söz, hep seninle olacağım, seninle her istediğini yapacağım, onu da yapacağım ama şimdi değil" diyerek onu sözlerimle tatmin etmeye çalışıyorum. Geçen ilk kez onun aşırı arzusuyla öpüştük, beni kaybetmekten çok korkuyor. Arkadaşlar, lütfen yardımcı olun, bunun sebebi ne, neden istiyor, ne yapmalıyım veya ne demeliyim, şu an tamamen her gün bunu düşünüyorum. Üstelik son günler bu isteğini daha çok dile getiriyor. Yorumlarınızı bekliyorum, lütfen 🙏
Arkadaşlar, Lütfen Yardım Edin?